MALA JANA PROSLAVILA 6. ROĐENDAN: Divan dan pevala bez mame

Ćerka ubijene pevačice slavila

MALA JANA PROSLAVILA 6. ROĐENDAN: Divan dan pevala bez mame

Crna Hronika -

Mala Jana sa rodbinom i drugarima proslavila šesti rođendan, prvi put s njom nije bila majka Jelena

BEOGRAD - Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović, proslavila je juče sa rodbinom i drugarima iz vrtića šesti rođendan. Devojčica je prvi put slavila dan rođenja bez majke.Njen otac i suprug ubijene pevačice Zoran Marjanovi, rekao je za Kurir da je Jana nestrpljivo čekala proslavu u igraonici i da je želela da bude lepa.Duvali svećice- Bili smo kod frizerke i želela je da joj napravimo lokne. Tražila je da joj obučemo najlepšu haljinicu koju je našla preko interneta. Takođe je sama izabrala i cipelice. Otkako je Jeca ubijena, trudim se da joj ispunim sve želje. Ona je centar mog sveta - rekao je Zoran.

Pripreme... Jana juče kod frizerke nameštala loknice
Pripreme... Jana juče kod frizerke nameštala loknice

On navodi da je Jana sve vreme bila vesela i da se radovala poklonima koje je dobila.- Sa drugovima i drugaricama ugasila je svećice na torti koju smo poručili po njenoj želji. Pre nego što je ugasila svećice, svi su zajedno otpevali rođendansku pesmicu „Danas nam je divan dan“. Jana je ovu pesmu prvi put otpevala bez mame i na trenutak se videlo da joj ona nedostaje, ali pametna je ona devojčica, pa je to vešto sakrila od drugih. Srce mi se kidalo - kaže Zoran.Vesela i nasmejanaOn je dodao da se Jana kasnije igrala sa ostalom decom i da jedino bogu može da zahvali što njegova ćerka ostala vesela i nasmejana i pored sve boli i tuge jer nije sa mamom.Podsetimo, Jelena Marjanović brutalno je ubijena 2. aprila prošle godine, a ubica još nije pronađen.

PokloniTRAŽILA ŠTAFELAJ ZA SLIKANJEZoran Marjanović otkrio je za Kurir šta je Jana poželela da dobije za rođendan.- Tražila je drveni štafelaj za slikanje i pribor. Takođe smo joj kupili i igračke koje je tražila. Bila je veoma srećna kada je dobila sve što je tražila - rekao je Zoran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track