ODLOŽENO SUĐENJE ZA SAOBRAĆAJKU: Sorajin fudbaler nije primio poziv za sud
Foto: Damir Dervišagić

VIŠI SUD U BEOGRADU

ODLOŽENO SUĐENJE ZA SAOBRAĆAJKU: Sorajin fudbaler nije primio poziv za sud

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je odloženo suđenje fudbaleru Stefanu Mihajloviću (22), koji je optužen za izazivanje teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Dragan Radoičić (54).

Mihajlović je danas trebalo da prisustvuje pripremnom ročištu, ali se u sudnici nije pojavio jer navodno nije uredno primio poziv. Takođe, njegov branilac je obavestio sud da nije u mogućnosti da se odazove jer se nalazi na suđenju u drugom gradu.

U sudnici je danas bio samo zastupnik oštećene porodice Radoičić, kao i ćerke nastradalog Dragana.

Podsetimo, optužnica Višeg tužilaštva tereti nekadašnjeg fudbalera Rada da je 6. maja 2015. izazvao tešku nesreću u Bulevaru oslobođenja, kada je svojim "porše kajenom" prošao kroz crveno svetlo i udario na raskrsnici u Radoičićev "punto".

Nesrećni čovek je zadobio teške povrede, a nakon dvadeset dana kome je preminuo. Mihajlović je nakon sudara pobegao sa mesta nesreće, a policiji se predao tek posle nekoliko sati u pratnji advokata. Zbog toga je bilo nemoguće utvrditi da li je u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

Istraga je bezmalo trajala godinu i po dana, a pratile su je i brojne kontroverze. Nakon što je istragom utvrđeno da je Mihajlović prošao kroz crveno svetlo na semaforu, slučaj je preuzelo Više tužilaštvo koje je i podiglo optužnicu.

Stefan Mihajlović je inače sin proslavljenog fudbalera i nekadašnjeg reprezentativca Radmila Mihajlovića, a javnost ga pamti i po vezi sa starletom Sorajom Vučeli. Nedavno se našao u centru još jednog skandala, kada su u medijima osvanule fotografije Vučelićeve sa posekotinama na vratu. Iako se u slučaj ubrzo uključila policija, fudbalera je odbranila upravo povređena starleta, koja je tvrdila da joj je posekotine na vratu naneo slučajno.

BONUS VIDEO:

Ukratko: Lažni policajci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track