ZLOČIN U MALOJ IVANČI: Bivša profesorka ubijena u kući?!
Foto: Dragana Udovičić

Sumnjiva smrt u vikendici kod Sopota

ZLOČIN U MALOJ IVANČI: Bivša profesorka ubijena u kući?!

Crna Hronika -

Desanka Milanović (77) pronađena mrtva u svom domu. Upucana iz pištolja

BEOGRAD - Sedamdesetosmogodišnja Desanka Milanović, nekadašnja profesorka Mašinskog fakulteta u Beogradu, pronađena je mrtva juče po podne u svojoj kući u vikend-naselju nedaleko od jezera Trešnja kod Male Ivanče, u beogradskoj opštini Sopot.

Policija sumnja da je nesrećna žena bila na meti lopova i da je brutalno usmrćena iz vatrenog oružja, jer je iznad njenog levog uha uočena rana za koju se pretpostavlja da je od projektila iz pištolja. Ipak, do zaključenja ovog broja policija nije isključivala ni mogućnost da je starica izvršila samoubistvo.

- Uviđaj je u toku i zasad ne možemo da potvrdimo da li je reč o ubistvu ili samoubistvu. U ovom trenutku istraga se vodi u oba pravca i ispituju se sve okolnosti koje su dovele do smrti žene - kazali su u MUP.

Misterija... Desanka je i ranije bila pljačkana
Misterija... Desanka je i ranije bila pljačkana

Kako Kurir saznaje, Desankino beživotno telo pronašao je njen sin, koji je, navodno, i obavestio policiju.

- Desanka je bila profesor na Mašinskom fakultetu u Beogradu, a posle odlaska u penziju držala je časove matematike. Bila je aktivna žena i volela je da putuje. Pre dva dana je opljačkana i, kako sam ja čuo, sumnjala je da je to uradio njen ljubavnik, koji je, inače, 22 godine mlađi od nje. Ona je opljačkana i pre nekoliko godina i tada joj je ukradeno oko 4.000 evra - rekao je sagovornik za Kurir.Na mestu događaja sinoć je bio prisutan veći broj policajaca, koji nisu dozvoljavali novinarskim ekipama da se približe mestu nesreće. Ni malobrojne komšije nastradale koje smo zatekli na ulici nisu bile previše raspoložene za priču s novinarima, ne krijući tugu zbog smrti žene.

- Ne znam šta se tačno dogodilo. Znam samo da je nađena mrtva, jadna žena. Policija je tu, valjda će otkriti nešto i pronaći ubicu ako se utvrdi da je to u pitanju - rekao je jedan od njih.

E. K.

BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DRAMA BEOGRAĐANKE JULIJANE VASIĆ: Hteli da je isele i UBIJU PSA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track