PREOKRET U ISTRAZI SMRTI PROFESORKE: Jedan detalj dokazuje da je reč o ubistvu!
Foto: Marina Lopičić

Novi detalji pucnjave u Trešnji kod Male Ivanče

PREOKRET U ISTRAZI SMRTI PROFESORKE: Jedan detalj dokazuje da je reč o ubistvu!

Crna Hronika -

Nepoznati napadač najverovatnije sa terase kuće pucao iz pištolja i kroz staklo prozora pogodio u glavu Desanku Milanović (77)

BEOGRAD - Desanka Milanović (77), profesorka u penziji koja je pronađena mrtva u svojoj kući u naselju Trešnja kod Male Ivanče, ubijena je najverovatnije u utorak uveče hicem iz pištolja, saznaje Kurir. Prema nezvaničnim informacijama, ubica je na nesrećnu staricu pucao s njene terase.Podsetimo, telo nekadašnje profesorke Mašinskog fakulteta pronašao je sin u sredu, kad je došao da je poseti. Rana iza uva- Starica je ubijena dok je sedela u fotelji u dnevnoj sobi. Prema dosadašnjim informacijama, a i čauri pronađenoj u dvorištu kuće, ubica je iz pištolja pucao na Milanovićevu i tom prilikom probušio staklo. Na njenom telu bila je vidljiva ustrelna rana iza uva, a pretpostavlja se da je preminula dvadesetak sati pre nego što je slučaj prijavljen policiji - otkriva izvor Kurira.Kako naš sagovornik navodi, čudno je što niko od komšija ništa nije čuo.- U njenom dvorištu se nalazi nekoliko pasa, koji se kobne večeri nisu ponašali neobično. Obavljeni su razgovori sa svima koji su poznavali staricu, a neki od njenih poznanika biće i ispitani na poligrafu - kaže naš izvor.Nije zvala policijuPodsetimo, Milanovićeva je navodno pre ubistva opljačkana.- Istraga je još uvek u toku i ne može se sa sigurnošću reći da li je starica zaista bila žrtva razbojnika. Ona je, navodno, prošle nedelje prijavila sinu da joj je ispreturana pomoćna prostorija, ali nije zvala MUP. Desanka je imala čoveka koji je održavao dvorište, pa će i on biti saslušan - dodao je naš sagovornik.

Na meti razbojnikaOPLJAČKANA PRE ŠEST GODINADesanka Milanović opljačkana je pre šest godina u porodičnoj vikendici.- Nepoznati lopov uzeo joj je iz torbice 2.000 evra. Međutim, tada nije bilo tragova provale, pa je ona sumnjala da iza svega stoji mlađi muškarac s kojim se viđala - kažu komšije.

J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track