JEZIVO! MILICA DABOVIĆ: Simon mi je pretio ubistvom! Onesvešćivao me od batina!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Nova krivična prijava Milice Dabović

JEZIVO! MILICA DABOVIĆ: Simon mi je pretio ubistvom! Onesvešćivao me od batina!

Crna Hronika -

Proslavljena košarkašica tvrdi da ju je bivši partner Šime Šiklić duže vreme brutalno zlostavljao i tukao, kao i da ga ranije nije prijavila jer je pretio da će joj pobiti porodicu

BEOGRAD - Milica Dabović, bivša košarkaška reprezentativka, koja je optužila svog bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona da ju je davio i tukao pretprošle noći u njenom stanu u Beogradu, juče je kazala za Kurir da to nije bio prvi put da je trpela nasilje.- Simon me je i ranije tukao i zlostavljao. Bio je toliko brutalan da sam od njegovih udaraca padala u nesvest. Plašila sam se da ga prijavim jer je pretio da će mi pobiti porodicu. Nakon poslednjeg napada i pokušaja da me zadavi više nisam mogla da ćutim - kazala je Dabovićeva juče za Kurir.Novo saslušanjeOna tvrdi da su Simonove izjave koje je nakon saslušanja iznosio u javnost čista laž, kao i da nemaju veze sa istinom.- Priče da mi je nudio novac kako bih prihvatila raskid notorna su laž. On je taj koji je moj novac trošio - kazala je Dabovićeva i dalje vidno uzrujana.Kako Kurir saznaje, nove optužbe na račun bivšeg dečka Simona poznata košarkašica juče je iznela i u Prvom osnovnom tužilaštvu. Posle dopune prijave, tužilaštvo je, kako saznajemo, poslalo zahtev policiji da ponovo sasluša Šiklića i eventualne svedoke, kao i da prikupi druge dokaze kako bi se utvrdilo šta se tačno događalo tokom burne veze ovog poznatog para.- Na prvom saslušanju, posle privođenja Šiklića, kako je sama objasnila, bila je uzrujana i pod stresom i zbog toga je došla da ispriča sve što je, prema njenim tvrdnjama, prethodilo incidentu. Ona je tek juče ispričala da je žrtva nasilja bila i ranije, i da navodno ovo nije prvi put da trpi fizičko zlostavljanje. Prema njenim rečima, Šime Šiklić je bio nasilan prema njoj i dok su živeli zajedno, ali i dok su zajedno boravili u inostranstvu. Kako je navela, tada ga nije prijavljivala, s jedne strane, jer ga je volela i verovala da se to neće ponavljati, a s druge jer ga se plašila - otkriva dobro obavešten izvor.Dopuna optužbiPrema njegovim rečima, prijavu za fizičko nasilje Milica Dabović dopunila je i optužbama da ju je Šiklić prevario tako što je koristio njenu ljubav i poverenje i njen zarađeni novac trošio na sebe.

Simon za KurirDa sam je udario, bila bi mrtvaŠiklić u izjavi za Kurir demantovao je sve optužbe bivše devojke tvrdeći da je u pitanju osveta ostavljene žene.- Zašto me ranije nije prijavila ako sam je zaista zlostavljao?! Te moje brutalnosti neko bi video na njoj, imala bi modrice ili druge tragove, a ovako je ona prijavila mene s jednom ogrebotinom na vratu, dok ih ja imam 14. Da sam je šamarao i davio, kako tvrdi, ona bi bila mrtva jer sam ja sportista, tačnije svetski šampion u kik-boksu. To su sve dečje fore i ne razumem čemu sve ovo - rekao je on.Na pitanje da li će i on protiv nje podneti prijavu za lažno prijavljivanje, Šiklić je kazao da će se o svemu konsultovati s advokatom.

Podrška poznatihCeca bodri MilicuPoznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović među prvima je pružila podršku košarkaškoj reprezentativki Milici Dabović.- Milice, samo napred! Budi ponosna na sebe! Nisi sama, uz tebe smo i jača si od sramotnih šamara - obratila se pevačica Milici na društvenoj mreži Instagram.Ceca Ražnatović je inače, zajedno s Milicom, učestvovala u Kurirovoj akciji „Stop nasilju“.

Pukla tikva

STARS OTKRIVA DRAMU: Saša Popović se plaši srčanih problema zbog svađe sa Karleušom

Popović je zapomagao da će zbog članice žirija doživeti infarkt

U današnjem magazinu Stars saznajte sve detalje svađe između Saše Popovića i Jelene Karleuše koja je završena tako što se direktor Granda plaši posledica po svoje zdravlje.

Zorica Brunclik govori o nemaštini koja je zadesila u životu i kako je njih četvoro delilo jedno jaje.

Ekskluzivne vesti sa estrade saznajte iz Starsa, najtiražnijeg magazina o poznatima.

I. Milićević - J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track