KOMŠIJE MILICE DABOVIĆ OTKRIVAJU: Ovo nije prva tuča! Košarkašica je i ranije zvala policiju
Foto: Kurir/Filip Plavčić

Nije prvi put trpela nasilje

KOMŠIJE MILICE DABOVIĆ OTKRIVAJU: Ovo nije prva tuča! Košarkašica je i ranije zvala policiju

Crna Hronika -

Milica Dabović, bivša košarkaška reprezentativka, koja je optužila svog bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona da ju je davio i tukao u njenom stanu u Beogradu, i rekla je za Kurir da to nije bio prvi put da je trpela nasilje.

Njene komšije iz zgrade potvrdile su da je i ranije intervenisla policija i otkrili su detalje.

"Zaista smo šokirani zbog svega što se desilo. Milica je divna devojka. Pre izvesnog vremena, tačnije pre nekih mesec dana, već je bilo gužve u njenom stanu i nekog haosa. Znamo da je Milica tada zvala policiju", rekao je komšija.

I druga komšinica je bila šokirna zbog svega što se dešavalo košarkašici. "To je bila velika ljubav. Ona je uvek o tome pričala na televiziji. Nikada nisam videla njenog dečka, ali pričale su mi komšinice da je dolazio ranije, kažu da je istetoviran. Iznenađena sam da je tukao, gde to još ima", kazala je komšinica poznate košarkašice, a na konstataciju da ju je prevario sa Sorajom rekla je: "A da i ona sa drugim nije bila?! Sretnem je ponekad sa njenim kucama u liftu. Vesela je i prirodna devojka. Slušala sam kako je teško živela u Crnoj Gori kada je bila mala i jak omi je draga. Velika je sramota što ju je taj dečko tukao".

Milica Dabović - Stop nasilju nad ženama

Podsetimo, Milica je za Kurir rekla da ju je bivši dečko i ranije tukao.

"Simon me je i ranije tukao i zlostavljao. Bio je toliko brutalan da sam od njegovih udaraca padala u nesvest. Plašila sam se da ga prijavim jer je pretio da će mi pobiti porodicu. Nakon poslednjeg napada i pokušaja da me zadavi više nisam mogla da ćutim", kazala je Dabovićeva.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Milica Dabović - Stop nasilju nad ženama

Puls/Kurir

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track