KRVAVI OBRAČUN MALOLETNIKA U NIŠU: Dečak (16) izboden nožem, četvorica pretučena u zakazanoj tuči
Foto: Dragana Kocić/Kurir

Tuča noževima

KRVAVI OBRAČUN MALOLETNIKA U NIŠU: Dečak (16) izboden nožem, četvorica pretučena u zakazanoj tuči

Crna Hronika -

NIŠ - Nišlije su doživele još jedan u nizu krvavih vikenda. Ovoga puta vikend u Nišu počeo je tučom maloletnika, sinoć oko 22 časa, u ulici Patrisa Lumumbe, u niškom naselju Duvanište, delu grada nedaleko od hipermarketa.

Jedan maloletnik zadobio je ubod nožem a još četvoro, takođe maloletnika, povređeni su. Dečaku je prva pomoć pružena u niškom Urgentom centru.

- Reč je o 16-godišnjakinju koji je zadobio povredu nožem i posle pregleda upućen na dalje lečenje na Kliniku za dečju hirurgiju - saopštio je Miodrag Lazić, direktor ove zdravstvene ustanove. Na Dečjoj hirurgiji su i ostala četvorica maloletnika.

Inače, nezvanično se saznaje da su dva tinejdžera zakazala međusobni obračun ali su sa sobom poveli i drugare. Došlo je do opšte tuče u kojoj je dečak izboden nožem - oštrica mu je probila grudi i plućnu maramicu.

U tuči, dečaci su upotrebljavali bejzbol palice.

Pošto je reč o masovnoj tuči iz koje su neki s lakšim ozledama uspeli da pobegnu, niška policija traži učesnike i nastoji da utvrdi ko je i zašto započeo tuču a povrh svega koji je izboo jednog od tinejdžera. Ovo je, da podsetimo samo još jedan u nizu krvavih sukoba maloletnika na niškim ulicama, koji se, kao po pravilu, događaju vikendom.

(R. R./M. M.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NOVA MAKLJAŽA: Opet se potukli srednjoškolci u Zaječaru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja