NA SUĐENJU ZA UBISTVO BOJOVIĆA, UBICA IZ BUDVE SE IZVINIO OCU ŽRTVE: Izvinite, ja ću svoje da platim
Foto: Privatna Arhiva

Obraćanje u sudu

NA SUĐENJU ZA UBISTVO BOJOVIĆA, UBICA IZ BUDVE SE IZVINIO OCU ŽRTVE: Izvinite, ja ću svoje da platim

Crna Hronika -

Miloš Vojnović, koji je pred Specijalnim sudom u Beogradu priznao da je u julu 2013. u Budvi ubio Miloša Vidakovića izvinio se danas u sudnici ocu pokojnog mladića Zoranu Vidakoviću za to što mu je ubio sina.

- Želim da Vam se izvinim, poznajem Vam drugog sina. Ja ne mogu da Vam objasnim i ne znam šta da Vam kažem. Ja ću za svoje da platim - obratio se ocu žrtve optuženi Vojnović.

- Ja sa, Vama sve oprostio, vidite sa Bogom i sa sudom - odgovorio je otac, koji je danas rekao i da je njegov sin bio na oprezu jer je saznao da se optuženi Miloš Delibašić i Slaviša Novaković raspitivali o tome gde se kreće.
Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić
Na suđenju organizovanoj kriminalnoj grupi, koja je optužena i za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, saslušana je i njihova sestra Marija, koja se pridružila krivičnom gonjenju, ali nije istakla imovniski zahtev za ubistvo brata.
Tokom kratkog svedočenja, Marija Bojović koja nije bila očevidac ubistva, objasnila je da je njen brat nastradao dok je brinuo o bolesnom ocu, pokojnom direktoru ZOO vrta, Vuku Bojoviću.
"Toga dana, odnosno tih mesec dana koliko je moj brat praćen, bila sam na putu. U tih mesec dana, nisam bila u Beogradu, ali mogu da kažem da je stradao kada je obavljao moju dužnost, brinuo o ocu. Sa pokojnim ocem, živela sam tokom njegove bolesti, dve godine, sve do smrti" - rekla je Marija Bojović, rodđenja sestra pokojnog Nikole i Luke Bojovića, koji je u zatvoru u Španiji.
Tokom svedočenja, ona je objasnila i da njen pokojni brat nikada nije imao problem sa zakonom, kao i da koliko zna nikada nije privođen.
- Nikola se nije bavio nezakonitim radnjama, bio je vrlo pristojan čovek - rekla je ona.
Inače, napeta atmosfera između optuženih pripadnika kriminalne grupe koji su razmenili teške reči na suđenju pre dva dana nastavljena je i danas.
(J. Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track