EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Ministarka prebačena na Banjicu
Foto: Dragana Kocić

NAKON TEŠKOG UDESA KOD GRDELIČKE KLISURE

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Ministarka prebačena na Banjicu

Crna Hronika -

Ministarka Slavica Đukić Dejanović juče je doživela čak dva udesa, pre i posle mitinga Aleksandra Vučića u Vranju, i samo pukom srećom nije nastradala.

1 / 13 Foto: Dragana Kocić

Prošla je s polomljenim ramenom i ključnom kosti, ali i potresom mozga, zbog čega se ne seća nesreće, a nije životno ugrožena. Ona je nešto posle 10 časova stigla u Institu na Banjici kolima niške Hitne pomoći.

Konzilijum lekara sa Instituta odlučio je da ministarka ipak ne bude podvrgnuta hirurškoj intervenciji, već će se njeno stanje i dalje pratiti.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Ministarku je sačekao suprug Ranko sa svojom ćerkom i porodičnim prijateljem.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Ranko je rekao za Kurir da se sa Slavicom čuo i da se ona samo seća da je sedela na mestu suvozača.

Direktor Klinčkog centra Niš dr Zoran Radovanović i uzjavu za Kurir kaže da je Slavica Đukić Dejanović imala iščašenje i prelom desnog ramena.

"Slavica je jutros u pratnji sanitetskog vozila u 7.30 krenula u ortopedsku bolnicu na Banjici, u stabilnom stanju, svesna je. Kada smo je primili snoć bila je dezorijentisana, nakon svih pregleda konstatovili smo da nema unutrašnje povrede, da ima iščaćenje i prelom desnog ramena. Što se tiče vozača, on nema povrede, ali je i on jutros transportovan na Banjicu, kako bi se odradila još neka dijagnostika - kaže za Kurir dr Radovanović.

Po ministarku je 7.06 sati stiglo najbolje vozilo niškog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, nakon čega je ona na nosilima izneta iz Kliničkog centra. Pored nje je bila jedna starija žena koja ju je držala za ruku. Nakon što je pažljivo uneta u sanitet, u kolicima je dovežen i njen vozač.

(KURIR TV) STANJE MINISTARKE STABILNO: Slavica Đukić Dejanović stigla na Banjicu

Udes u kome je povređena ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović dogodio se u četvrtak uveče oko 19.45 na kilometar od Predejana u Grdeličkoj klisuri u pravcu Leskovca, potvrđeno je Kuriru u PU Vranje.

(KURIR TV) SUPRUG MINISTARKE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Samo mi je rekla da je mnogo boli

Prema rečima Dragana Stamenkovića portparola PU Vranje uviđaj je u toku, a vozaču i suvozaču „audija“ beogradskih registarskih oznaka lekarska pomoć ukazana je najpre u ZC u Leskovcu.

(Tekst i Foto: M.M., J.R.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOBAN DAN PO SLAVICU ĐUKIĆ DEJANOVIĆ Imala 2 UDESA! Pogledajte potpuno SMRSKAN AUTO u kojem je bila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track