Komšije se potukle zbog puta

Masovna tuča u Kraljevu

Komšije se potukle zbog puta

Crna Hronika -
Sevale lopate i sekire kada su Bojan M.(30), Saša S. (23) i Danijel M. (28) fizički napali Zlatana Ž. (50) u njegovom dvorištu. U tuči koja je usledila učestvovala je i Zlatanova supruga Suzana V. (44)

KRALJEVO - Više osoba je povređeno u masovnoj tuči u Stadionskoj ulici u Kraljevu nakon svađe oko korišćenja puta, saopštila je danas kraljevačka policija.U saopštenju se navodi da su Bojan M.(30), Saša S. (23) i Danijel M. (28) fizički napali Zlatana Ž. (50) u njegovom dvorištu. U tuči koja je usledila učestvovala je i Zlatanova supruga Suzana V. (44).

Bojan, Saša i Danijel su u tuči koristili lopate, tupi deo sekire i kamenje, a kosu za ručno košenje upotrebile su u nasrtaju na komšije koje su pokušale da spreče dalji sukob, kaže se u saopštenju policije.Zbog učestvovanja u tuči, protiv svih učesnika su podnete prekršajne prijave, a protiv Bojana M, Saše S. i Danijela M. i krivične zbog osnova sumnje da su izvršili i krivično delo lake telesne povrede.Trojica osumnjičenih privedeni su istražnom sudiji koji im je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track