UŽAS! VEZANA U LANCE: Tukao je, izgladnjivao i terao da čuči na noši!

Uhapšen zbog porodičnog nasilja u Beloj Crkvi

UŽAS! VEZANA U LANCE: Tukao je, izgladnjivao i terao da čuči na noši!

Crna Hronika -

Slobodan Ristić (25) uhapšen je zbog zlostavljanja supruge i ćerkice, uprkos tvrdnjama njegovih roditelja da je nevin i zavračan

BELA CRKVA - Slobodan Ristić (25) uhapšen je prekjuče zbog prebijanja nevenčane supruge Andrijane L. (19) u porodičnoj kući u Beloj Crkvi. Prema rečima nesrećne devojke, suprug je udarao nju i 11-mesečnu ćerkicu A. R., pa ih zaključao u sobi.Kako tvrdi Andrijana L., u četvrtak je spremala suprugu ručak i tom prilikom čekićem za meso slučajno okrnjila pločicu.Katanci na vratima- On je počeo da viče na mene, ali sam ćutala kao i uvek dosad. Počeo je da udara i mene i dete, šutirao me je. Kad je njegov otac ušao u sobu, on ga je izbacio i nastavio da me tuče. Kasnije je izašao, nas je zaključao i o nečemu razgovarao s majkom. Sigurna sam da su smišljali da mi oduzmu dete - priča devojka.Prema njenim rečima, Ristić je greškom ostavio mobilni telefon, pa je ona uspela da javi majci šta se dogodilo, a ona je pozvala policiju.- Mama me našla zaključanu u sobi u kojoj je treštao televizor kako se ne bih čula. Kad je policija došla, Slobodan ih je napao, tvrdeći da sam sve slagala - dodala je Andrijana.Ona navodi da je žrtva zlostavljanja već dve godine.- Nismo se dobro poznavali kad sam se udala, bila je to ljubav na prvi pogled. Tukao me je tokom trudnoće, a nakon mesec dana od porođaja nastavio je po starom. Držao me zaključanu, po celoj kući imaju lance i katance. Udarao je i dete, obarao ju je iz šetalice. Ona je istraumirana, vrišti noću, a lekari su joj konstatovali lake povrede - kaže Andrijana.

Modrice... Andrijana pokazuje povrede i koliko je izgladnela
Modrice... Andrijana pokazuje povrede i koliko je izgladnela

Nesrećna žena kaže da ima povrede stare mesec dana jer ranije nije mogla da se javi lekaru.- Nije mi dao da idem u toalet, već u nošu, koju je držao u sobi. Ubo me je šipkom u nogu, ta rana je čak i zagnojila. Isekao me je po ruci i terao da kažem da sam sekla vene. Nije mi davao da jedem, pričao je da mi ne treba hrana. Sav novac koji sam dobijala za dete on mi je uzimao. Nisam smela da koristim ni mobilni telefon ni kompjuter - tvrdila je uplakana Andrijana.Brane sinaMeđutim, Slobodanovi roditelji tvrde da navodi njihove snaje nisu istiniti i da je ona to uradila iz pakosti.- Naš sin je greškom uhapšen! On i Andrijana su možda imali nekih nesuglasica, ali su to sve napravile njena majka i babe. One su zavračale našeg Slobu. U četvrtak je ona lupala pločice po kući, a Sloba je rekao da ne zna više šta će s njom. I ako ju je udario, nije je ozbiljno povredio, videli smo da je prekjuče bila modra - pričaju oni.Prema njihovim rečima, Slobodan ih nikad nije tukao ni izbacivao iz sobe, a Andrijanu nije zaključavao i nemaju lance u kući, iako su na svim vratima vidljive reze i katanci.

Kuća strave... Terasa zavarena gvožđem
Kuća strave... Terasa zavarena gvožđem

Odranije poznat policijiTERAO SUPRUGU DA SVEDOČI ZA NJEGAKako nezvanično saznajemo, Slobodan Ristić odranije ima krivične prijave zbog krađa. Njegova nevenčana supruga tvrdi da je on često krao i primoravao nju da radi isto.- Morala sam da ga branim pred policijom i sudom jer sam se bojala da će me ubiti, čak sam i svedočila u njegovu korist - kaže Andrijana.Ristićevi roditelji su rekli da on nije hapšen, već da je privođen jer je lažno optužen da je krao cigarete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track