Najnovije vesti

STRAŠNO! ISPOVEST MAJKE KOJA JE IZGUBILA SINA Grob mladića iz Knjaževca skrnave 5 godina nakon smrti
Foto: Nebojša Mandić / Ilustracija

Dušmani ga ne ostavljaju na miru

STRAŠNO! ISPOVEST MAJKE KOJA JE IZGUBILA SINA Grob mladića iz Knjaževca skrnave 5 godina nakon smrti

Crna Hronika

Martina Arsića iz Knjaževca, koji je imao samo 24 godine kada je preminuo od povreda koje mu je naneo sada J.M. (22) polivši ga benzinom i zapalivši, ni pet godina kasnije dušmani ne ostavljaju na miru.

Njegov grob je do sada oskrnavljen nebrojeno puta.

"Bio je avgust 2012. godine. J.M. je bio u zavadi sa mojim sinom. Prišao mu je na vašaru, polio ga benzinom i zapalio ga",  kroz suze priča Martinova majka Slađana Arsić.

Martinu je više od 70 odsto tela izgorelo i zadobio je opektine drugog i trećeg stepena.

"Martinovi prijatelji su se organizovali i dali kožu mom sinu. Međutim, nakon 19 dana borbe, moje dete je preminulo", priseća se Slađana.

Arsić je sahranjen na groblju u Knjaževcu.

Ilustracija, Foto: Marina Lopičić
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

"Neposredno nakon sahrane, nepoznati počinilac je s groba mog sina iščupao i polomio krst. Prijavili smo slučaj policiji, ali počinilac nikad nije pronađen. Skrnavljenje Martinovog groba nastavljena su sve do danas", priča majka.

Majka Dlađana kaže da punih pet godina neko skrnavi grob njenog sina.

Kaže, prvo su iščupali krst i počupali cveće sa humke.

"Koliko god puta da sam sadila novo cveće, uvek kada bi došla da obiđem dete, zaticala sam isti prizor. Sve bi bilo počupano, a saksije porazbijane.

Slađana je vandale prijavljivala policiji. Nikada nisu pronašli krivce.

"Pre nekoliko dana, kada sam došla da obiđem Martina, umalo nisam pala u nesvest: slika na spomeniku bila je polomljena", govori nesretna žena. "Nisam želela da poverujem da je neko to namerno uradio, već sam ubedila da je slika pukla od hladnoće. Zvala sam kamenoresca koji"...Kamenorezac joj je rekao da "hladnoća nema veze sa ovim već da je sliku neko namerno polomio".

I ovaj slučaj prijavljen je policiji kao i ime čoveka na kga Slađana sumnja, ali je upozorena da bez dokaza ime ne pominje jer može da bude tužena za klevetu.

"Više ne znam šta da radim. Pomišljala sam čak i da sama uzmem pravdu u svoje ruke, ali..."

Želi samo da sve ovo prestane.

"Martin je umro teškom i bolnom smrću, kakvu ne bih poželela ni najgorem neprijatleju. Neka ga ostave da počiva u miru", plakala je na kraju žena.

(Večernje novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...