(KURIR TV) EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: Uhapšen Novosađanin (30), batinao majku i oteo joj 12.000 evra
Foto: Slađana Stojanović

Krio se, ali ga je policija pronašla

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: Uhapšen Novosađanin (30), batinao majku i oteo joj 12.000 evra

Crna Hronika -

NOVI SAD - Miloš Z. (30) iz Novog Sada, uhapšen je jer je osumnjičen da je 20. marta, pretukao majku Veru (61), iznudivši joj tada 12.000 evra od prodaje stana, kojom prilikom joj je naneo lake telesne povrede.

Od tada se sakrivao, ali novosadska kriminalistička policija ga je intezivnim radom pronašla. Miloš se još tereti i za krivično delo razbojništvo nad Goranom K. (46) iz Novog Sada, u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Sadu.

Da podsetimo, kako je za naš list Miloševa majka Vera nedavno ispričala, on je kada mu je otvorila vrata stana, odmah u hodniku joj tražio 6.500 evra. Rekla mu je da nema, da su u banci.

- Zaključao je stan, i tu počinju moje muke. Udarao me je rukama, pesnicama, davio me, savijao mi glavu, gurao mi ruke u usta dok mi usne nisu popucale, bacio me na krevet, a onda čaršavom na kom sam spavala gušio, bacao me na pod, pa podizao, pa opet gušio.

Foto: Slađana Stojanović
Foto: Slađana Stojanović

Rekao mi je: "Slušaj šta sam ti rekao. Da si mi stvorila pare odmah. Ubiću te ukoliko mi ne daš ovog momenta, budi sigurna da si gotova".

Foto: Osumnjičeni Miloš (Foto: Arhivska fotografija/Privatna arhiva)
Foto: Osumnjičeni Miloš (Foto: Arhivska fotografija/Privatna arhiva)

- Da je izvadio pištolj, pa da me je ubio, to bi bila čast za mene, iskreno kažem, nego na ovakav način, u ovakvim mukama. Ima li šta gore! Rekla sam mu gde su pare, izvadio ih je zamotane, uvezane gumicom, zato što sam ih čuvala samo da plaćam stanarinu i porez, da preživim. Tu je bilo 12.000 evra, uzeo je i ne otvorivši da vidi koliko ima. Okrenuo se i nije me ni pogledao, ostavio me je na podu u polusvesnom stanju - rekla je tada Vera.

(Slađana Stojanović/Foto: Slađana Stojanović)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track