Deda i unuk na biciklu završili u moru

Bizarno

Deda i unuk na biciklu završili u moru

Crna Hronika -
Dok je žena koja se nalazila na mestu suvozača otvarala vrata udarila je u deda i unuka i gurnula ih u more zajedno sa biciklom

ZADAR- Šezdestdvogodišnji muškarac i njegov dvogodišnji unuk doživeli su bizarnu nesreću, kada je žena otovrila vrata „ pasata“ i srušila deda i unuka u more dok su pokušali da zaobiđu vozilo.

Kako javlja hrvatski portal 24.sata.hr nesreća se dogodila danas oko 10 sati, na Obali kralja Tomislava u Zadru dok je deda vozio na biciklu vozio svog unuka.

Vozač je parkirao vozilo marke „ pasat“ na parkingu između ulice i mora.

Dok je žena koja se nalazila na mestu suvozača otvarala vrata udarila je u deda i unuka i gurnula ih u more zajedno sa biciklom.

Nereća se mogla kobno završti po dvogodišnje dete jer je bilo vezano na dečijem sedištu za bicikl i nije znalo da pliva, ali se sve dobro završilo zahvaljujući dedovoj prisebnosti.

Međutim dečak je ipak ostavljen na posmatranju na odeljenju pedijatrije, dok je dečakova baka medijima rekla da se maleni unuk napio mora, ali se sada oseća dobro, dok su roditelji i dalje u stanju šoka, piše 24sata.hr.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track