Kosovska policija uhapsila Srbina iz Beograda

Imao oružje

Kosovska policija uhapsila Srbina iz Beograda

Crna Hronika -
Uhapšeni je član jedne navijačke grupe iz Beograda

KOSOVSKA MITROVICA - Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je večeras da je kosovska policija u severnom delu Kosovske Mitrovice uhapsila Srbina iz Beograda, čiji identitet nije naveo zbog posedovanja oružja.

Medić je rekao da se radi o državljaninu Srbije, koji ima prebivalište u Beogradu i kod koga je policija pronašla vatreno oružje.

Pripadnici kosovske policije su zaplenili oružje pronađeno kod ove osobe, koja je pružala otpor prilikom hapšenja, kazao je Medić i dodao da je uhapšenom određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Uhapšeni je član jedne navijačke grupe iz Beograda koji se duži vremenski period skrivao od organa vlasti na severu Kosova.

Kosovska policija je večeras oko 20.30 sati obavila i pretres jednog stana u centru severnog dela Kosovske Mitrovice, a policijska akcija povezana je sa hapšenjem ove osobe.

Pripadnici kosovske policijske službe sa nekoliko vozila i pancirima ušli su u jedan od ulaza u centru severnog dela Kosovske Mitrovice, dok su prizor posmatrali okupljeni građani koji su sedeli u okolnim lokalima.Za sada nije poznato da li je policija nešto pronašla tokom ovog pretresa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja