FOTO FILMSKA PLJAČKA U NIŠU: Maskirani razbojnici oteli 5 MILIONA PAZARA sa Glavne autobuske stanice
Foto: MM

Pretili automatskom puškom, zapalili auto kojim su pobegli

FOTO FILMSKA PLJAČKA U NIŠU: Maskirani razbojnici oteli 5 MILIONA PAZARA sa Glavne autobuske stanice

Crna Hronika -

NIŠ - Dvojica maskiranih razbojnika, naoružanih automatskom puškom, opljačkali su radnike obezbeđenja i blagajnicu zaposlenu na glavnoj Autobuskoj stanici u Nišu.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Kako saznajemo, oni su zaskočili radnike koji su poneli novac od pazara oko 22.30 sati na izlazu iz Autobuske stanice na Bulevaru 12. februar i nakon munjevite pljačke pobegli u nepoznatom pravcu.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Naime, Vladimir Stanojević, portparol VJT, izjavio da su dva razbojnika maskirana fantomkama svojim vozilom preprečila put vozilu u kojem su bila dva radnika obezbeđenja i blagajnica autobuske stanice i uz pretnju automatskom puškom oduzela novac. Vozilo kojim su se dali u beg nađeno je spaljeno u blizini Romskog groblja, a u njemu je bila i automatska puška. Nezvanično, reč je o automobilu marke "alfa romeo".

Razbojnici zasad nisu identifikovani. Uviđaj je u toku, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju tog slučaja. Portparol niške Policijske uprave Nataša Zorić Živanović je saopštila da je o ovom događaju obavešteno Više javno tužilaštvo te da se intenzivno radi na pronalaženju izvršilaca razbojništva.

Naoružani razbojnici oteli su dnevni pazar sa glavne Autobuske stanice odnosno oko pet miliona dinara i pobegli. Podsetimo, nešto kasnije u Nišu pronađen je zapaljen automobil koji su pljačkaši koristili u akciji.

(M. M./Foto: M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track