Najnovije vesti

POTRESNO! NASTRADALI BLIZANAC NASLUTIO SMRT: Koja je poenta biti na ovome svetu?!
Foto: Privatna Arhiva

Smrt brata i sestre Milana i Nede Pavlović (18)

POTRESNO! NASTRADALI BLIZANAC NASLUTIO SMRT: Koja je poenta biti na ovome svetu?!

Crna Hronika

Milan Pavlović (18), koji je sa sestrom Nedom poginuo u eksploziji plina, pred smrt pisao u školskom sastavu o besmislu života

NIŠ - Maturant Milan Pavlović (18), koji je sa sestrom bliznakinjom Nedom poginuo u nedelju u eksploziji plina u kući njegove tetke u Nišu, u poslednjem pismenom zadatku u školi, neposredno pred smrt, izneo je svoje viđenje besmisla života.

- Treba da pokušamo da ostvarimo ono što niko do sada nije, treba se truditi da budemo drugačiji od drugih. Jer koja je poenta biti na ovom svetu? Koja je poenta ako budemo kao svi ostali?

Zar onda ne zauzimamo nečije mesto pod suncem? U životu postoje razna pravila koja nas sprečavaju da damo sve od sebe, moramo da kršimo ta pravila, ali ne zakon, samo tako ćemo se razlikovati od drugih - napisao je Milan u ovom pismenom zadatku, za koji je dobio peticu.

Ško­l­ski dru­go­vi: Izgu­bi­li smo Ne­du i Mi­la­na, ali je ne­bo dobilo anđele
Ško­l­ski dru­go­vi: Izgu­bi­li smo Ne­du i Mi­la­na, ali je ne­bo dobilo anđele

Sahrana umesto matureOd Milana i Nede juče su se oprostili njihovi drugovi.- Nije trebalo da postanu naši anđeli, međutim, sudbina je htela drugačije. Mi ćemo da čuvamo uspomenu na njih, a oni će čuvati nas. Mi smo izgubili, ali je nebo dobilo - ovim rečima su se na komemoraciji u niškoj Pravno-poslovnoj školi od Milana i Nede oprostili Milanovi školski drugovi, učenici IV4.

Tuga u školi... Učenici, razredni starešina i direktor oprostili se od blizanaca
Tuga u školi... Učenici, razredni starešina i direktor oprostili se od blizanaca

U ime škole oprostio se direktor Milorad Gavrilović, nakon čega je reč uzela Milanova razredna Slobodanka Stamenković.- Kada vam dođe nova generacija i sedne u đačke klupe, uvek zamišljamo kako će izgledati kao maturanti. Jedan od njih više nikada neće biti sa nama - grcajući kazala je Slobodanka.Prazna treća klupaMilanova drugarica Teodora Perić podsetila je na njegove poslednje dane među njima.- Ušla sam u učionicu i videla treću klupu sa leve strane, a Milana u njoj nema. A samo neki dan ranije Milica ga je ubeđivala da ide s njom na maturu. Nisu dobili priliku da nastave - rekla je Teodora.

PLINSKA BOCA UBILA BLIZANCE (18): Brat i sestra spremali maturu, a sad ih sahranjuju

Milica Milovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 05.04.2017: Da li će sutra biti doneta odluka o izručenju Haradinaja?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...