POKUŠAJ UBISTVA U KRAGUJEVCU: Nožem izbo mladića po RUKAMA i u NOGU
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Napadač uhapšen

POKUŠAJ UBISTVA U KRAGUJEVCU: Nožem izbo mladića po RUKAMA i u NOGU

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - Kragujevčanin N. M. (22) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Slobode je lišen i njegov drug D. B. (22), kog istraga tereti da je osumnjičenom za pokušaj ubistva pomogao posle izvršenja krivičnog dela.

Prema navodima policije, sumnja se da je N. M. u noći između subote i nedelje, oko tri sata po ponoći, ispred jednog kafića u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića u Kragujevcu nožem napao mladića (23), čiji identitet policija ne otkriva.

"N.M. je ovom momku naneo više ubodnih rana po rukama i desnoj natkolenici, a potom je pobegao sa lica mesta. Ranjenog mladića na ulici primetili su slučajni prolaznici, koji su pozvali Hitnu pomoć i on je prevezen u bolnicu, gde se oporavlja od zadobijenih rana. Napadača smo vrlo brzo identifikovali i uhapsili, a motivi napada se jošispituju", rekao je za Kurir izvor iz kragujevačke policije.

Policija je otkrila i da je D.B. (22) pružio pomoć N.M. nakon bekstva i sakrio nož kojim je učinjeno krivično delo, ali je sečivo pronađeno.

I jednom i drugom određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, do čijeg će isteka biti sprovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

(B.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track