Najnovije vesti

ZLOČIN U MIRIJEVU: Iskasapio komšiju da ga žena ne bi ostavila

Presuda za ubistvo

ZLOČIN U MIRIJEVU: Iskasapio komšiju da ga žena ne bi ostavila

Crna Hronika

To što je telo posle ubistva čekićem iskasapio, prema mišljenju veštaka, bio je njegov način da pokuša da prikrije šta je uradio, kao i strah da će mu se odnos sa suprugom poremetiti ukoliko se zločin otkrije

BEOGRAD - Obren Zirojević (37), koji je optužen da je ubio komšiju Draga Mašulovića krajem januara 2015, a potom njegovo telo isekao na komade kako bi prikrio zločin, nije bio u stanju bitno smanjene uračunljivosti, zaključila je komisija veštaka koja je analizirala njegovo psihičko stanje.

To što je telo posle ubistva čekićem iskasapio, prema mišljenju veštaka, bio je njegov način da pokuša da prikrije šta je uradio, kao i strah da će mu se odnos sa suprugom poremetiti ukoliko se zločin otkrije.

Psihijatar Aleksandar Milošević juče je pred Višim sudom u Beogradu istakao da kod Mašulovića nisu utvrdili postojanje nesklada između emocije, mišljenja i ponašanja. Saslušanjem ovog sudskog veštaka, okončano je izvođenje dokaza, pa će 2. juna početi iznošenje završnih reči pred presudu. Brat pokojnog Mašulovića, Stojan, kazao je po izlasku iz sudnice da je jedina kazna za Zirojevića 40 godina zatvora i da nijednu drugu oni neće prihvatiti.

Prema optužnici, zločin se dogodio između 29. januara i 1. februara 2015. Iskasapljeno telo ubijenog pronađeno je u kolima u garaži u Mirijevu.

J. S.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...