ARPAD SABO ZAKLAO ĆERKU I ŽENU: Unuci prvi rođendan obeležili na grobu!

Nikolina bi danas imala godinu dana

ARPAD SABO ZAKLAO ĆERKU I ŽENU: Unuci prvi rođendan obeležili na grobu!

Crna Hronika -

Ljiljana i Duško Đurić juče su, umesto na rođendanskoj torti, zapalili sveću na grobu unuke, koju je zajedno s njihovom ćerkom Slavicom (24) zaklao otac i suprug Arpad Sabo (28)

NOVI SAD - Ninice bakina, umesto da ti baka pravi tortu sa svećicom i brojem jedan, ja ti sada palim sveću na grobu. Zašto je ovako moralo da bude? Danas bi napunila godinu dana, ali otac ti nije dozvolio da to dočekaš. Ni tebi, srećo bakina, ni tvojoj mami. Ubio je i nas sa vama - jaukala je juče neutešna Ljiljana Đurić na grobu unuke Nikoline i ćerke Slavice (24), koje je prošle godine ubio njihov otac i suprug Arpad Sabo (28).Baka Ljiljana i deda Duško Đurđić tog tragičnog dana izgubili su sve što su imali.Lišeni smisla života- Ne vidimo smisao života, jedino što nas još drži na nogama jeste očekivanje da čujemo šta će ubica reči, zašto nam je oduzeo sve, zašto nam ih nije vratio ako nije hteo s njima da živi - kažu kroz suze Ljiljana i Duško. Oni takođe ne skrivaju nezadovoljstvo što postupak Sabu pred novosadskim Višim sudom još nije počeo.- Nažalost, suđenje ni posle skoro osam meseci još nije ni počelo, niti ima naznaka da će u skorije vreme, što nam još teže pada. Pitamo se zbog čega se odugovlači kad je, nažalost, sve čisto, kad se zna šta je našoj deci uradio monstrum od oca i muža - kažu Đurići.

Monstrum... Arpad Sabo nije pokazao ni trunku kajanja
Monstrum... Arpad Sabo nije pokazao ni trunku kajanja

Nezapamćen zločin

Podsetimo, Arpad Sabo iz Lipara zaklao je 14. avgusta 2016. svoju ćerkicu Nikolinu, koja je tada imala samo četiri meseca, i suprugu Slavicu. Taj zločin obeležen je kao najstravičniji u prošloj godini, ne samo u Veterniku, gde se desio, već i u čitavoj Srbiji. Monstrum je iskasapio i dete i ženu, a nakon toga hladnokrvno se okupao, presvukao i krenuo da pobegne preko granice. Planove mu je, međutim, osujetila policija, koja ga je ubrzo uhapsila, a na saslušanju nije pokazao ni trunku kajanja. Inspektori su ostali zgroženi time kako je Sabo do detalja ispričao kako je iskasapio ženu i bebu.

Potresno svedočenje najmlađe žrtve nasiljaNAPISALI PISMO U UNUKINO IMESupružnici Đurić napisali su pismo u ime svoje nesrećne unuke, koja je označena i kao najmlađa žrtva porodičnog nasilja:Zovem se Nikolina. Najmlađa sam žrtva nasilja u porodici. Rođena sam na današnji dan kao zdravo i srećno dete. Niko nije bio srećniji od moje majke, sa kojom sam provela svaki tren svog kratkog života. Roditeljima moje majke bila sam vrhunac sreće njihovog života. Jedino je sve to uništio onaj koji me je i stvorio. Moj otac! Nije mi dozvolio da osetim radost života, odrastanje, prve zubiće, reči, korake. Ništa od onoga što je namenjeno svakome ko se rodi. Oduzeo mi je sve to, kao i mojoj majci. Sada smo zajedno na nekom mirnijem mestu. Danas bih napunila godinu dana, duvala svećicu na torti. Umesto toga, baba i deda će nam upaliti sveću na grobu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track