OTAC ŽENE KOJA SE BACILA SA ZGRADE U PARAĆINU PRETI OSVETOM: Zet je kriv što se ubila
Foto: Rajko Rajković

TRAGEDIJA

OTAC ŽENE KOJA SE BACILA SA ZGRADE U PARAĆINU PRETI OSVETOM: Zet je kriv što se ubila

Crna Hronika -

Marija nije mogla da preboli što joj je sud oduzeo decu, nije izdržala muževljevo maltretiranje, kaže ogorčeni Nenad Radojković

PARAĆIN - Moja ćerka nije mogla da preboli što joj je sud oduzeo decu. Preživela je pakao posle razvoda, muž ju je izbacio iz kuće i posle svega ona se ubila. Zavetovao sam se na njenom grobu da ću je osvetiti. Ovako priča za Kurir Nenad Radojković, otac Marije Paunović (37), koja se u subotu, dan pred Vaskrs, ubila skokom sa solitera u centru Paraćina.

Skočila sa 20 metara... Mirjana ofarbala jaja i bacila se u smrt
Skočila sa 20 metara... Mirjana ofarbala jaja i bacila se u smrt

Kuća Radojkovića iz sela Tekije kod Paraćina zavijena je u crno. Nenad i Persida, roditelji pokojne Marije, pričaju za Kurir o tragediji koja ih je zadesila.

Samoubistvo... Marija Paunović
Samoubistvo... Marija Paunović

Ubila ju je tuga za decom

- Naša ćerka Marija udala se pre 13 godina i sa Sašom izrodila dvoje zlatne dece. Nažalost, muž ju je stalno psihički maltretirao i nije ni imala izbora već da spasava glavu bežeći u naš dom - priča Nenad i dodaje:- Kod nas je došla 13. januara ove godine, kada ju je Saša po ciči zimi za vreme ledenih dana izbacio iz kuće. Potom je nastao pakao, suđenje i prepirke oko dece, koja su ostala kod oca. On nije dozvoljavao da ih viđa sve do tragedije. Za smrt moje ćerke krivac je njen bivši suprug.Marijina majka Persida tvrdi da su prijavljivali nasilje u porodici.- Od toga je jadna i obolela. Međutim, ni policija ni Centar za socijalni rad nisu reagovali. Na kraju ju je ubila tuga za decom - kaže majka.Bivši muž Saša negira tvrdnje njene porodice.Muž: Lečila se godinama- Marija i ja smo se uzeli iz velike ljubavi. Njen otac je bio protiv. Živeli smo srećno u početku i izrodili dvoje dece. Nismo imućni, ali smo bili srećni - priča Saša i dodaje:- Nažalost, Marija je imala psihičke tegobe, pa se nekoliko godina lečila. Živela je zbog dece i sigurno da joj je teško palo što su deca ostala kod mene. Nisam branio da ih viđa kako je to određeno - kaže Paunović.On tvrdi da je nije izbacio iz kuće.- Ona je u nekoliko navrata odlazila kod roditelja. Kada bi se posvađala s ocem, vraćala se kući. Ovoga puta je na isti način otišla. Sat vremena pred smrt čula se sa sinom. Ništa nije nagoveštavalo tragediju - priča Saša.

Pretnje supruguNISAM SMEO NA SAHRANUSaša Paunović objašnjava zašto nije išao na sahranu sa decom.- Nisam smeo da odem jer prete svakom iz naše porodice da će ga ubiti. Tek kada su je sahranili, otišao sam sa decom da na njen grob položimo venac i cveće i da se oprostimo od nje - tvrdi Paunović.

Svekrva MilicaMARIJA JE BILA DIVNA SNAJAMarija je bila snaja kakvu smo samo poželeti mogli. Lepo smo se slagale. Bila je to žena koja nije znala da se posvađa. Kada je obolela, pozajmljivala sam novac za njeno lečenje. Mnogo mi je žao što se nije vratila i što je sebi tako presudila. Nisu to zaslužili ni ona ni njena deca - kaže Marijina svekrva Milica Paunović.

Rajko Rajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track