UGLJENISAN! MLADIĆ IZGOREO NA SPAVANJU Radnik nastradao u požaru na periferiji Beograda
Foto: Marina Lopičić

TRAGEDIJA Radnik nastradao u požaru na periferiji Beograda

UGLJENISAN! MLADIĆ IZGOREO NA SPAVANJU Radnik nastradao u požaru na periferiji Beograda

Crna Hronika -

Milosav Radosavljević (28), fizikalac i građevinski radnik, ugušio se u snu nakon što je vatra buknula u kući njegovog brata u Mirkovićevoj ulici u naselju Sremčica

BEOGRAD - Milosav Radosavljević (28) nastradao je u požaru koji je izbio juče oko 4.30 u kući njegovog brata u Mirkovićevoj ulici u Sremčici. Nesrećni mladić bio je sam u kući, a njegovo ugljenisano telo pronašli su vatrogasci na krevetu.Probudila ih toplotaSumnja se da je požar izazvao šporet na drva, ali se ne isključuje ni mogućnost da su uzrok električne instalacije. Vatrenu stihiju najpre su gasile komšije, a potom je na teren izašlo 20 vatrogasaca. Požar je prvi primetio trinaestogodišnji dečak, koji živi u susednoj kući,.- Dečaka koji je prvi primetio požar probudila je toplota. Rekao je ocu da mu je mnogo vruće i kada su pogledali napolje, plamen je već uhvatio krov kuće i pretio da se proširi kod njih. Alarmirali smo sve komšije i svi smo ustali da gasimo - priča jedan od komšija koji nije želeo da mu pominjemo ime.On dodaje da plamen na kući nisu mogli da ugase, ali su crevom nekako uspeli da spreče da se proširi na još dve kuće.- S druge strane je počela da gori bandera za struju te smo i nju morali da gasimo. Nakon nekog vremena stigli su vatrogasci, ali se krov se već obrušio. Plamen je bio toliko veliki da je uhvatio kabl za struju. Ništa nismo mogli, žao mi je što nismo uspeli Milosava da spasemo - priča čovek dok nam pokazuje nagoreli kabl za struju.Drugi komšija koji je došao da pomogne unesrećenoj porodici kaže da su Milosavljevo telo pronašli vatrogasci u sobi.Već izgubili brata- Verovatno se ugušio na spavanju. Ugljenisano telo pronašli su vatrogasci na krevetu. Tuga, bio je mlad i dobar mladić. Nije imao stalni posao, niti socijalnu pomoć, već se snalazio. Cepao je drva, radio na građevini. Ova kuća nije njegova, već njegovog brata, njih je četvoro, a da tragedija bude još veća, jednog brata su izgubili pre dve godine - priča komšija i dodaje da će morati nekako da se organizuju da sahrane nesrećnog mladića jer njegova porodica neće imati novca za to.Brat nastradalog, koji živi u istom dvorištu, na svega nekoliko metara od zgarišta, kaže da je brata poslednji put video juče i da je u vreme požara radio treću smenu.- Ne znam kako je došlo do požara, ali sve je unutra izgorelo. Oko pet sati sam došao s posla iz treće smene, tada je već sve bilo ugašeno, a mog brata nije bilo - rekao je kratko brat nastradalog Milosava.

Još jedan požar u isto vremeGORELA KUĆAU MELJAKUU porodičnoj kući u beogradskom naselju Meljak juče ujutru izbio je požar u kojem nije bilo povređenih. Požar je izbio oko pet sati, ali je brzo lokalizovan i nije bilo većih posledica.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14 SATI UŽIVO: Ekskluzivno slike Bariča nakon masakra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track