PAO VOĐA (20) DEČIJE BANDE U NIŠU: Organizovao grupu presretao vozače i pljačkao ih
Foto: M.M.

Otimali kupljneu robu

PAO VOĐA (20) DEČIJE BANDE U NIŠU: Organizovao grupu presretao vozače i pljačkao ih

Crna Hronika -

NIŠ - Niška policija uhapsila je I.I. (20) iz ovog grada zbog sumnje da je tokom ove godine organizovao grupu maloletnika sa kojima je presretao vozače automobile na uglu ulica Šumadijske i Ivana Milutinovića i pljačkao ih.

Kako je saopštila policija, ova grupa je na isti način pljačkala ljude koji su se vraćali iz obližnjeg tržnog centra i iz automobila im otimala kupljenu robu.

- Hapšenjem osumnjičenog rasvetljeno je sedam kradja i teških kradja na naročito opasan i drzak način u ulicama Ivana Milutinovića, Šumadijskoj ka naselju Medoševac i u ulici Koste Abraševića – navodi policija.

Prilikom pretresa kuće u kojoj žive osumnjičeni maloletnici, policija je pronašla i oduzela predmete za koje se sumnja da potiču iz krivičnih dela i to aluminijumske merdevine, motorne testere, brusilice, ispravljač za punjene akumulatora i slično

- I.I. je po nalogu Osnovog javnog tužilaštva odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sproveden tužilaštvu. Protiv maloletnih osoba osumnjičenih da su učestvovali u izvršenju ovih krivičnih dela podnete su krivične prijave u redovnom postupku po nalogu Višeg javnog tužilaštva – saopštava Policijska uprava.

M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja