HOROR U NIŠU: Klao ženu na roštilju!

Milun N. (37) uhapšen na Horgošu

HOROR U NIŠU: Klao ženu na roštilju!

Crna Hronika -

Radnica ćevabdžinice u centru Niša spasla život koleginici A. M. (39), koju je nevenčani suprug umalo ubio na radnom mestu, nakon čega je pokušao da pobegne u Mađarsku

NIŠ - Granična policija uhapsila je na Horgošu Miluna N. (37) iz Doljevca, koji je pokušao da pobegne iz zemlje nakon što je nevenčanu suprugu A. M. (39) pokušao da zakolje na radnom mestu, u ćevabdžinici u centru Niša.Povređenoj ženi život je spasla koleginica koja je pokušala da je odbrani od podivljalog nasilnika.Rvala se s nasilnikom- Borila sam se s njim dok sam mogla, ali bio je jači. Oborio je ženu na pod, a potom ju je skalpelom sekao po vratu i rukama, dok se ona otimala. Povikala sam: „Zakla ženu, zovite policiju!“ To ga je uplašilo, sigurna sam da bi je ubio da mu se nisam suprotstavila - rekla je za Kurir S. S. (47) iz doljevačkog sela Klisura, svedok stravičnog napada čija je žrtva bila njena koleginica A. M. (39).Ona kaže da je njena napadnuta koleginica godinama trpela nasilje od supruga, koje je kulminiralo prošle subote, kad je pokušao da je zakolje.- Dvadeset godina su zajedno, imaju dve ćerke, ali uvek su imali problema zbog njegove ljubomore. Žalila mi se da je maltretira, da je optužuje da ima ljubavnika, a sve je to bilo bez osnova. Radila je ovde po 12 sati, žurila kući s posla, nije imala vremena za ljubavnika. Pravio je scene, čak je i sebe sekao nožem, i to pred decom - priča S. S.Ona kaže da je dva meseca ranije A. M. prijavila nasilnika jer ju je satima tukao, zbog čega je dobio zabranu prilaska.- Uprkos tome, nastavio je da je progoni. Kobne noći došao je s namerom da je ubije. Sekund pre nego što ju je napao skalpelom, pozvao je taksi u nameri da je zakolje i odmah pobegne - tvrdi S. S.Krivična prijavaProtiv Miluna N. podneta je krivična prijava zbog nasilja u porodici, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i mogućnosti da utiče na svedoke.

PovređenaŽRTVA U ŠOKUA. M. nije bila u stanju da govori o događaju koji ju je umalo koštao života.- Suviše sam sada potresena, ne mogu da govorim o tome. Neka vam koleginica ispriča sve, ona me je odbranila - kazala je žrtva nasilja. Ona je zadobila brojne posekotine i puštena je na kućno lečenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track