Otac: Kako Filipa da prežalim

Tragedija Eksplozija na vojnom poligonu Pasuljanske livade

Otac: Kako Filipa da prežalim

Crna Hronika -
Dobio sam telegrame saučešća od Nikolića i Šutanovca, ali šta to sada vredi? Kako da vratim sina, jecao je Filipov otac Tomislav

TOPOLA - Bol do neba!- Šta mislite, kako može da se oseća otac kome je sin poginuo? Dobio sam dva telegrama, jedan od ministra Dragana Šutanovca, a drugi od predsednika Tomislava Nikolića, ali šta to meni sada vredi? To ne može da mi vrati sina... I zašto svi reaguju tek kad se desi neka tragedija, kao sada? Gde ste svi vi bili ranije? Ne želim ništa da pričam, poštujte moj bol!Ovo je za Kurir juče rekao Tomislav Milojević, otac Filipa (24), koji je nastradao u ponedeljak na poligonu Pasuljanske livade.U dvorištu porodične kuće Milojevića u selu Gornja Trnava, nedaleko od Topole, u crnini su komšije i prijatelji. Svi su došli da izjave saučešće Tomislavu i njegovoj supruzi Zagorki i svi su ćutke sedeli jer nisu imali reči utehe za nesrećne roditelje.Koliko god da je Tomislavu teško, još teže je Filipovoj majci Zagorki i bratu Milovanu!- Zagorka je u kući, eno je leži... Od ponedeljka ne može od bola da ustane, a starijeg sina Milovana je pre pola sata odvezla Hitna pomoć u Kragujevac u bolnicu. Od tuge je pao u nesvest - očajan je i neutešan Tomislav Milojević.

D. TADIĆ - M. IVANOV

Sumnja u zvaničnu verzijuTomislav nije želeo da priča, ali je jedan od rođaka porodice Milojević rekao da je svima teško pala vest da je upravo Filip kriv za tragediju na poligonu!- Teško nam je da poverujemo u ono što je vojska saopštila, to uopšte ne liči na Filipa! Samo se plašimo da ne ispadne kao da vojska hoće da na Filipa svali odgovornost za svoj propust - kazao je rođak koji je želeo da ostane anoniman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja