Najnovije vesti

KRVAVI OBRAČUN KOD VRBASA: Izrešetao fudbalera zbog separea
Foto: Privatna Arhiva

Kafanska pucnjava u Bačkom Dobrom Polju

KRVAVI OBRAČUN KOD VRBASA: Izrešetao fudbalera zbog separea

Crna Hronika

Policija uhapsila mladića D. J. (27) pošto je iz pištolja upucao brata i sestru Vukašina i Anđu Jelić, kao i još dvoje mladih nakon svađe zbog mesta u popularnom lokalu

VRBAS - Fudbaler FK Čelarevo Vukašin Jelić (23) i njegova sestra Anđa (27) ranjeni su zajedno sa još dvoje prijatelja u pucnjavi koja se preksinoć dogodila ispred kafića u centru Bačkog Dobrog Polja.

Napadač D. J. (27) nakon pucnjave je pobegao, ali ga je policija brzo sustigla i uhapsila.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob je izbio kad je napadač D. J. (27) po dolasku u kafić na proslavu seoske slave Vasilija Ostroškog shvatio da je separe koji je rezervisao zauzet.

Ranjena... Anđa Jelić
Ranjena... Anđa Jelić

Rasprava- On je počeo da se raspravlja s Vukašinom i njegovom sestrom Anđom, kao i sa ostalim prisutnima u kafiću. Nakon rasprave izašli su napolje i potukli se ispred kafića, a D. J. je izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca u vazduh. Vukašin je skočio na njega da mu otme oružje - objašnjava naš sagovornik upućen u slučaj.

Tokom otimanja pištolja D. J. je ispalio dva metka u pravcu Jelića i njegovih prijatelja koji su se našli na tom mestu.
- U pucnjavi je teško ranjen fudbaler, koji je zadobio prostrelnu ranu noge, njegova sestra i 18-godišnji V. V. Preplašeni očevici odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je povređene transportovala do vrbaske bolnice - kaže izvor Kurira.

Zadržan u bolnici

Portparolka vrbaske Opšte bolnice Slavica Otović potvrdila je da su u toj ustanovi zbrinute četiri osobe, od kojih je troje nakon ukazane pomoći pušteno na kućno lečenje.
- Jedna osoba je zadržana u bolnici s teškim telesnim povredama - rekla je za medije Slavica Otović.

Nakon hapšenja D. J. policija je ovaj incident okarakterisala kao izazivanje opšte opasnosti.
- Na teret mu se stavlja izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno posedovanje oružja. Policijski operativci su hitnom akcijom pronašli i pištolj iz kog je D. J. pucao u brata i sestru - dodao je naš izvor upućen u istragu.

Meštani s kojima su reporteri Kurira razgovarali naveli su da se pucnjava dogodila na proslavi seoske slave Svetog Vasilija Ostroškog.
- Celog dana se slavilo i pilo. Mladi su slavlje nastavili u toku noći, pa se pucnjava dogodila u prvim minutima iza ponoći. Veoma smo zabrinuti, naše mesto je inače mirno i ovakvi događaji su nezapamćeni - rekli su meštani.

Popularno mesto
ČESTE TUČE U KAFIĆU

Meštani Bačkog Dobrog Polja juče su bili veoma uznemireni zbog incidenta.
- Fudbaler i njegova sestra su dobra deca. Ne znamo detalje napada, ali to nije ništa novo. U tom kafiću su česte tuče i incidenti, a on važi za najpopularnije mesto za izlaske - rekli su nam meštani.

 S. Stojanović - J. Ivić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...