Najnovije vesti

DVOSTRUKI UBICA IZ BUJANOVCA UČESTVOVAO U PLJAČKI PUMPE: Razbojnik puca i RANJAVA LJUDE, pogledajte!
Foto: PRintscreen

Kamere sve snimile

DVOSTRUKI UBICA IZ BUJANOVCA UČESTVOVAO U PLJAČKI PUMPE: Razbojnik puca i RANJAVA LJUDE, pogledajte!

Crna Hronika

Goran Petrović, koji je u bekstvu jer se sumnjiči da je kod Bujanovca ubio suprugu i taštu, i ranio ćerku, u bekstvu je od ranije jer se sumnja da je 15. decembra 2015. izveo oružanu pljačku menjačnice i benzinske pumpe „Puls oil“ u selu Šilovo na Kosmetu, kada je sa saučesnikom odneo 23.000 evra!

Petrović se tereti da je pljačku ponovio i 21. jula 2016. Sigurnosne kamere tada su snimile dolazak dvojice razbojnika na motoru. Jedan od njih, za koga se pretpostavlja da je Goran, upao je s kacigom i oteo novac radnici.

U međuvremenu, meštani i radnik pumpe savladali su drugog napadača, odnosno rođenog brata ubijene Jovane Petrović. Prilikom pljačke pumpe ranjeno je troje ljudi. Od tada je Petrović u bekstvu i skrivao se u Srbiji.Podsetimo Goran Petrović (24) se sumnjiči da je prošle nedelje kod Bujanovca ubio suprugu i taštu, i ranio ćerku, a kosovska policija tereti ga da je jula prošle godine učestvovao u oružanoj pljački benzinske pumpe. Prema tadašnjem pisanju beogradskih i kosovskih medija, meštani koji su pritekli u pomoć uspeli su da savladaju jednog pljačkaša dok je drugi pobegao motorom koji je kasnije pronađen.

Žrtva i ubica... Jovana i Goran Petrović
Žrtva i ubica... Jovana i Goran Petrović

Bujanovačke su kontaktirale nekolicinu meštana Šilova koji su nam potvrdili da je Petrović učestvovao u ovoj pljački i da je upravo on taj koji je pobegao. Sigurnosne kamere na pumpi zabeležile su pljačku.Pogledajte pljačku pumpe i borbu sa pljačkašem koji puca, u emisiji "Na mestu zločina sa Mašanom" Prve TV u kojoj je učestvovao i urednik portala Kurir.rs Mladen Radulović.

Pogledajte od 3. minuta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nova prevara na srpskim pumpama!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...