SUĐENJE VATERPOLISTI: Presuda Miljanu Čoloviću zbog silovanja!  Čolović: Tražim oslobađajuću presudu
Foto: MUP

Završne reči

SUĐENJE VATERPOLISTI: Presuda Miljanu Čoloviću zbog silovanja! Čolović: Tražim oslobađajuću presudu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu juče su iznete završne reči na ponovljenom suđenju bivšem vaterpolisti Miljanu Čoloviću (34) zbog optužbi da je silovao kućnu pomoćnicu u svom stanu u Belvilu novembra 2014. godine.

Čolović je na jučerašnjem ročištu dao konciznu završnu reč i još jednom negirao da je počinio silovanje.- Tražim i očekujem oslobađajuću presudu jer nisam kriv - rekao je Čolović.Podsetimo, Viši sud je u prethodnom postupku, u februaru 2016, osudio Miljana Čolovića, bivšeg vaterpolistu Crvene zvezde, na tri godine zatvora za silovanje kućne pomoćnice L. R., dok ga je za pokušaj silovanja M. M. u decembru 2014. godine u Banjičkoj šumi oslobodio.

- U obrazloženju oslobađajućeg dela presude, sud je naveo da nije poklonio poverenje oštećenoj M.M. jer je više puta menjala iskaz. Kada je u pitanju osuda za silovanje L. R., sud je njenom iskazu poklonio veru - podseća naš izvor upućen u slučaj.Dragan Palibrk, Čolovićev advokat, istakao je da očekuje da njegov klijent sada bude oslobođen u kompletu za oba krivična dela. Izricanje presude zakazano je za 22. maj.M. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track