Lekari daju sve od sebe

(KURIR TV) PUCAO JOJ U GLAVU ZBOG 10.000 DINARA: Mlada radnica (19) s pumpe bori se za život

Crna Hronika -

BEOGRAD - Grupa od pet forenzičara od rane zore pretražuje zelenu površinu iznad pumpe u Velikom Mokrom Lugu, nakon oružane pljačke, koja se desila sinoć, kada je radnici pumpe pucano u glavu.

Kako se nezvanično saznaje u Kliničkom centru Srbije, nesrećna devojka (19) je životno ugrožena, a lekari ulažu sve napore da joj spasu život.

- Pacijentkinja je kod nas primljena sa veoma teškim povredama. Hospitalizovana je i urađena joj je kompletna dijagnostika. Dajemo sve od sebe da je održimo u životu, ali je njeno stanje sada veoma teško - pišu beogradski mediji pozivajući se na saznanja iz Kliničkog centra Srbije.

Na licu mesta, policajci ne dozvoljavaju nikome da priđe mestu na kom je bila pucnjava, a svuda okolo su postavljene policijske trake. Oni su se rasporedili i "češljaju" ceo taj kraj ne bi li razrešili sinoćnu dramu. Teren oko auto-puta prilično je nepregledan i divlji, u blizini je šuma, a trava je zarasla, što otežava potragu za pljačkašem.

U momentu kad se desila pljačka, u kasi je bilo samo 10.000 dinara. Lopov je s pištoljem u ruci uleteo u pumpu, gde su u tom momentu bila dva radnika i radnica, koji u takvoj situaciji imaju direktivu da se sklone i predaju plačkašu novac bez opiranja, što su oni i učinili.

Naoružani muškarac je krenuo da gura radnike u stranu i tom prilikom pištolj, koji je očigledno imao metak u cevi, opalio je i pogodio nesrećnu devojku u glavu.

U MUP je u međuvremenu potvrđeno da je radnica jedne benzinske stanice teško povređena sinoć u Beogradu kada je, za sada nepoznata osoba, ušla u prostoriju pumpe i pucala u nju.

Naveli su da se incident dogodio sinoć u 22.35 časova kada je nepoznata osoba ušla u pumpu, koja se nalazi na auto-putu ka Nišu, i pucala u pravcu radnice, koja je zadobila povrede opasne po život. Povređena žena prevezena je u Urgentni centar.

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja i traga za izvršiocem koji se udaljio u nepoznatom smeru, naveli su u MUP. U trenutku kada se desio napad, u pumpi su bili i drugi radnici, ali niko od njih nije povređen, navode u MUP.

(Foto: Vladimir Milovanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) INTERVENTNA MU PREPREČILA PUT: Racija na Pančevačkom putu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track