PRIČA O KRISTINI (20) S PUMPE: Radila da bi mogla da se školuje a pucao joj u glavu zbog 10.000
Foto: Privatna Arhiva

Krvavi napad na benzinskoj pumpi u Beogradu

PRIČA O KRISTINI (20) S PUMPE: Radila da bi mogla da se školuje a pucao joj u glavu zbog 10.000

Crna Hronika -

Razbojnik upao na pumpu, vitlao pištoljem i teško ranio Kristinu Kaplanović, pa pobegao bez plena u obližnju šumu

BEOGRAD - Kristina Kaplanović (20) iz Nove Varoši teško je ranjena na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada ju je razbojnik upucao u glavu, i to zbog pazara od 10.000 dinara. Nesrećna radnica prebačena je u Urgentni centar i lekari se bore za njen život, dok policija traga za pljačkašem, koji je pobegao bez plena.

Potraga... Razbojnik pobegao na ovom mestu
Potraga... Razbojnik pobegao na ovom mestu

Potera za pljačkašem

Kako saznajemo, Kristina je iz rodne Nove Varoši pre šest meseci došla u Beograd trbuhom za kruhom.- Stanovala je kod tetke u prigradskom naselju blizu pumpe. Spremala se za upis na fakultet, jer je prethodno pauzirala jednu godinu - priča naš sagovornik.Nesrećna devojka na pumpi je radila nekoliko meseci jer je pokušavala da sakupi novac za nastavak školovanja.- Kristina u selu Vilovi kraj Nove Varoši ima roditelje, dve mlađe sestrice i baku. Čim su čuli šta se dogodilo, došli su u Beograd - rekao je naš izvor.

Mesto napada... Pumpa na auto-putu Beograd-Niš
Mesto napada... Pumpa na auto-putu Beograd-Niš

Htela je na fakultet

U rodnom selu povređene devojčice meštani su u šoku. Okupljaju se u kući Kaplanovića kako bi utešili porodicu i pružili im podršku u ovim teškim trenucima.- Završila je Tehničku školu prošle godine kao odlična učenica. Planirala je da upiše fakultet sad u junu, maštala je i sanjala o tome, zato je i otišla u Beograd. Porodica je divna, predobra, to su tako dobri ljudi koji mrava nisu zgazili. Svi se molimo bogu da Kristina preživi ako može ovo ranjavanje - ispričao nam je prijatelj porodice.

MeštaniNIŠTA NISU ČULIMeštani iz naselja iza benzinske pumpe bili su iznenađeni kada smo im ispričali za pucnjavu.- Nismo ništa ni čuli ni videli. Iz te šumice u koju je lopov navodno pobegao vode dve stazice kojima je mogao da izađe u naselje, ali mi nismo nikoga sreli sinoć - ispričali su meštani.

OVO JE DEVOJKA (19) KOJA JE RANJENA NA PUMPI: Kristini lopovi pucali u glavu zbog 10.000 dinara!

J. Ivić - Z. Šaponjić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) INTERVENTNA MU PREPREČILA PUT: Racija na Pančevačkom putu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track