PEVAČICA PALA ZBOG DROGE: Plakala i histerisala pa kroz suze pitala da li je lepa u novinama
Foto: Damir Dervišagić

Uhapšena starleta pitala

PEVAČICA PALA ZBOG DROGE: Plakala i histerisala pa kroz suze pitala da li je lepa u novinama

Crna Hronika -

Ema Lapin (23), bivša učesnica rijalitija koja je privedena zbog droge, nije htela lisice, između napada plača raspitivala se kako je ispala u medijima

BEOGRAD - Ema Lapin (23), pevačica „Granda“ i bivša učesnica rijaliti programa „Parovi“, napravila je incident posle hapšenja zbog droge, pošto je odbijala da uđe u ćeliju i tražila da se za nju obezbede posebni uslovi! Kako otkriva sagovornik Kurira, rijaliti zvezda je histerisala, vrištala i plakala, a krivicu svaljivala na policiju i izvesnog Crnogorca Kostu. Međutim, sve prisutne je šokirala kada se između dva napada plača raspitivala za svoje fotografije u novinama. Vikala i plakala - Odbijala je da uđe u ćeliju, vrištala je i tražila da joj se obezbedi neka druga prostorija „jer ona ne može da boravi u takvoj rupi“. Posle prave borbe da uđe u ćeliju, nervozno je šetala, vikala, plakala, a onda se odjednom smirila i pitala da li novine pišu o njoj. Posebno ju je zanimalo da li joj je lepa slika - otkriva sagovornik upućen u istragu. Prema njegovim rečima, Ema je odbila da iznese odbranu, pravdajući se da je u šoku, ali je kratko izjavila „da joj je sve namešteno“.

- Nisam kriva, droga nije moja. Sve mi je namestio Kosta, kriminalac iz Crne Gore. Ja se njega plašim - rekla je navodno ona, ali nije otkrila identitet muškarca kog je optužila. Ubrzo potom pokušala je da okrivi policiju da ju je maltretirala, ali i da stan u kom je pronađeno šest kilograma droge, kao i vagica za precizno merenje nisu njeni.

- Pravdala se da ona samo iznajmljuje stan na Novom Beogradu u koji je policija upala, sve vreme pokušavajući da odglumi zbunjenost - dodaje on i podseća da je starleta i pevačica u utorak uhapšena u stanu polugola, odnosno u donjem vešu, ali da su joj policajci dozvolili da se obuče i ponese torbicu sa ličnim stvarima. Prema rečima sagovornika Kurira, akcija policije je trajala dugo, a učesnica rijalitija je uhapšena tokom večeri kada je primila pošiljku sa velikom količinom droge. Tražila da vidi dečka Kako otkriva, prava drama se odigrala i kada su joj stavljane lisice, jer je pokušala da pruži otpor, uz vrisku i napade histerije. - Međutim, kada se smirila, imala je samo jedan zahtev: da je poseti dečko, izvesni Nemanja V. - otkriva naš izvor. Inače, pevačica koja se na društvenim mrežama često hvali fotografijama sa luksuznih putovanja i skupim automobilima objasnila je i kako zarađuje novac. - Ja sam estradna umetnica, godišnje zaradim od 10.000 do 50.000 evra - pokušala je da objasni odakle joj novac.

Promenila ime zbog estrade ZVALA SE EMILIJA VELKOVIĆ Posle hapšenja Eme Lapin otkriveno je da ona ovo ime nosi od prošle godine. Ranije se, kako je utvrđeno, zvala Emilija Velković. - Po zanimanju sam estradna umetnica i trebalo mi je estradno ime, koje je zvučnije - otkrila je ona.

KRENULO JOJ NIZBRDO: Dok je Ema u zatvoru zbog droge, bivši plasira njene eksplicitne fotografije!

BILI SU ZAJEDNO U RIJALITIJU: Marko Perović otkriva prošlost Eme Lapin koja je uhapšena zbog droge!

EMA LAPIN UHAPŠENA ZBOG 6 KG DROGE: Starleta zanemela, estrada u panici

PALA SA 6 KG DROGE: Starleta Ema Lapin ostaje u pritvoru

(VIDEO) POGLEDAJTE SPEKTAKULARNO HAPŠENJE SRPSKE STARLETE: Ovako je Ema Lapin pala sa 6 kg droge!

UHAPŠENA SRPSKA STARLETA: Stan Eme Lapin pun droge!

Jelena Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ko je rekorder u dodeli odlikovanja, a nije Nikolić?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track