FILMSKA POTERA ZA RAZBOJNICIMA U BEOGRADU: Policajci jurili pljačkaša pumpe po krovovima!
Foto: Nebojša Mandić

Nezapamćena scena u ulici Milice Janković

FILMSKA POTERA ZA RAZBOJNICIMA U BEOGRADU: Policajci jurili pljačkaša pumpe po krovovima!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija jutros je uhapsila trojicu razbojnika koji su opljačkali jednu benzinsku pumpu i iz nje odneli sef!

U nezapamćenoj filmskoj poteri, koja se nije dešavala po beogradskim ulicama nego po krovovima, uhapšena su trojica pljačkaša!

Jednog od njih, policija je uhvatila nebu pod oblacima, jureći ga po beogradskim krovovima preko kojih je hteo da se domogne slobode, bežeći pred policijskom poterom.

Sve je počelo kada su građani prijavili policiji da se nešto čudno i sumnjivo dešava u Ulici Milice Janković u Beogradu. Pošto su čuli neobične zvuke i komešanje, građani su pozvali policiju, koja je upala u kuću u pomenutoj ulici gde je zatekla mlade razbojnike - njih trojicu koji pokušavaju da otvore sef sa opljačkane pumpe!

Drski razbojnici - od kojih jedan ima 17, a preostala dvojica po 19 godina - odmah su se dali u beg, a policija za njima.

Jedan je uhapšen u nezapamćenoj poteri po krovovima, a drugog je policija ubrzo pronašla kako se u blizini krije šćućuren ispod ćebeta.

U kući u kojoj su se krili pronađen je sef kao i alat za obijanje.

(Kurir.rs/Pink/SĐP/Foto: Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) INTERVENTNA MU PREPREČILA PUT: Racija na Pančevačkom putu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track