Najnovije vesti

SEĆATE LI SE DEČAKA KOJI SE OBESIO POSLE MUČENJA U KLADIONICI? Oglasio se njegov otac i otkrio zbog čega su ga maltretirali!
Foto: /

BIZARNO

SEĆATE LI SE DEČAKA KOJI SE OBESIO POSLE MUČENJA U KLADIONICI? Oglasio se njegov otac i otkrio zbog čega su ga maltretirali!

Crna Hronika

Zoran Milošević tvrdi da su Savo Pavlović i Predrag Milošević pretukli njegovog sina, optužujući ga da je u klanu lokalnog kriminalca

KRALJEVO - Otac Dragana Miloševića (22) iz Kraljeva, mladića koji se pre skoro mesec dana ubio vešanjem nakon višegodišnje borbe sa traumom zbog mučkog prebijanja koje je preživeo u lokalnoj kladionici, kaže da mu je sin napadnut zbog čoveka kog nije ni poznavao.

Zoran Milošević kaže da je odmah nakon incidenta otišao u kladionicu da se raspita zašto su dvojica kraljevačkih batinaša Savo Pavlović (49) i Predrag Milošević (49), koji do danas za to nisu osuđeni, napali njegovog sina.

Motivi

- Moj sin je u tu kladionicu otišao da bi pratio utakmicu između Partizana i Barselone. Tamo je sreo Pavlovića i Miloševića, koji su počeli da razgovaraju s njim i pozvali ga za njihov sto. Jedan od njih ga je optužio da radi za klan izvesnog Tikvice i tada je započeo sukob i maltretiranje mog sina - tvrdi otac nastradalog fudbalera.

IŽIVLJAVANJE NAD DETETOM! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

On kaže da ne zna ko je pomenuti Tikvica, kao što verovatno ni njegov sin nije znao.

- Ljudi koji su upućeni u slučaj su mi ispričali da su dvojica nasilnika navodno imala neki sukob s tim Tikvicom. Pričalo se da su posle toga sumnjali da ih prate i špijuniraju, pa su za to optužili mog sina - rekao nam je Zoran Milošević.

Strah

Milošević napominje da je njegov sin nakon prebijanja dao izjavu u policiji, ali da je bio veoma uplašen i da nije hteo da ih tereti.

- Istraga je trajala veoma dugo, a nakon ročišta kom je moj sin prisustvovao nazvao me je i zvučaonsam veoma zabrinuto. Rekao mi je da je u sudu izbio sukob između rođaka koji su sa sinom došli i nekim od svedoka u procesu. Ne mogu sebi da oprostim i mnogo mi je žao što tog dana i ja nisam otišao sa njim u sud - dodaje Milošević.

Podsetimo, roditelji Dragana Miloševića tvrde da se njihov sin ubio usled traume koju je doživeo nakon batinanja u kladionici u Kraljevu. Mladić se posle toga lečio u psihijatrijskim ustanovama, ali nikako nije mogao da prevaziđe stres koji je kao osamnaestogodišnjak doživeo. Nesrećnog Dragana, koji se obesio u kući na Novom Beogradu, gde je živeo sa majkom i dvojicom braće, pronašao je mlađi brat.

Sukob na ulici

POLICIJI PRIJAVIO TUŽIOCA

Zoran Milošević napominje da je policiji podneo prijavu protiv tužioca, s kojim se posvađao na ulici. Osim toga, on je podneo prijave protiv tužiteljke Selene Tapušković i advokata Dušana Sakića.

- U prijavi sam zahtevao i da se pritvore Pavlović i Milošević, kao i da im se oduzmu pasoši - rekao nam je Zoran.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...