TRAGEDIJA PORODICE IZ VRBASA: Roditelji u komi, ne znaju da su ostali bez sina (13)!
Foto: Slađana Stojanović

U BUGARSKOJ STRADALA PORODICA IZ VRBASA

TRAGEDIJA PORODICE IZ VRBASA: Roditelji u komi, ne znaju da su ostali bez sina (13)!

Crna Hronika -

Miloš Makša poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Sofije, njegovi saputnici, otac Ištvan, majka Dravka i brat Marko, povređeni

SOFIJA - Teška saobraćajna nesreća u Bugarskoj, u kojoj je nastradao trinaestogodišnji Miloš Makša iz Vrbasa, najverovatnije se dogodila jer je njegovom ocu pozlilo, pa je zbog toga prešao u drugu traku i zakucao se u automobil u kom je bila tročlana porodica, tvrde bugarski mediji.

U udesu koji se juče dogodio kod Sofije nastradao je Miloš, a povređeni su njegov brat Marko (5), majka Dravka i otac Ištvan, koji ne znaju da im je sin stradao.

foto: Slađana Stojanović

Direktan sudar

- Svedoci su naveli da je vozaču „honde“ pozlilo i da je izgubio kontrolu nad vozilom. Na prednjem sedištu, pored njega, sedeo je nesrećni tinejdžer. Nakon što su čuli buku, radnici iz obližnje fabrike su istrčali kako bi pomogli povređenima i izvukli ih iz slupanih automobila - prenose mediji.

Automobil novosadskih tablica direktno se sudario sa džipom BMW, u kom se nalazila tročlana bugarska porodica.

- Roditelji nastradalog dečaka su teško povređeni. S druge strane, vozač džipa ima brojne povrede, ali nije životno ugrožen - preneli su mediji.

Navodno, srpska porodica krenula je na letovanje u Grčku, kada su doživeli tešku nesreću.

- U posetu povređenima je otišao naš konzul u Bugarskoj. Odmah po pojavljivanju informacije da su srpski državljani učestvovali u nesreći, ekipa iz ambasade je otišla na teren. Navodno, roditelji nastradalog dečaka su u lošem stanju i nije im saopšteno da je Miloš preminuo - kaže naš izvor upućen u slučaj.

Šok u firmi

Ištvan je zaposlen u jednoj privatnoj firmi u Beočinu i krenuo je sa porodicom službenim automobilom na godišnji odmor u Grčku.

- Ištvan radi kod nas kao komercijalista za Srbiju. On je jedan od izuzetno vrednih i odanih radnika. Najbolji komercijalista. Kada je uzeo godišnji odmor, pitao nas je da li može da dobije automobil koji je inače dužio kako bi sa ženom i sinovima otišao na odmor u Grčku. Naravno da smo mu odmah odobrili, jer takav radnik zaslužuje sve. Najstariji sin Mihajlo, koji ima 18 godina, ostao je kući, a oni su krenuli i eto šta se desilo. Ovo je strašno. Spremamo se da idemo sa jednom rođakom u Bugarsku. Prevelika je tuga. Ne znam šta bih rekao - kaže jedan od radnika ove firme.

Nisu životno ugroženi

MALI MARKO UGRUVAN

Kako nezvanično saznajemo, zdravstveno stanje Dravke i Ištvana će se pratiti još 48 sati.

- Oni nisu životno ugroženi, što je najvažnije, a u Bugarskoj su dobili najbolju negu. Maleni Marko je, na svu sreću, prošao bez povreda, samo je malo ugruvan. Navodno, po njega stiže rođaka iz Srbije, a do tada će mu društvo praviti jedan od radnika ambasade - ispričao je naš sagovornik.

Kurir / J. Ivić - S. Stojanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Koliko su para građani Srbije dali za Vučićevu kampanju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track