NOVI PAZAR: Posle svađe, upucao komšiju u stomak!
Foto: Kurir

MUŠKARAC TEŠKO POVREĐEN

NOVI PAZAR: Posle svađe, upucao komšiju u stomak!

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Omer Sinanović iz Novog Pazara teško je povređen danas oko 11 sati i 30 minuta kada je na njega, kako se sumnja, pucao komšija i poznanik A. P. iz Prvomajske ulice u Novom Pazaru gde su živeli.

Posle pucnjave, Omer je sa teškim povredama stomaka, nezvanično, pogođen je sa dva metka, prebačen u novopazarsku bolnicu gde je operacija i dalje u toku.

Novinarima je u bolnici kratko rečeno da je pacijent dovežen u bolnicu u teškom stanju i da je po prvim informacijama pogođen sa dva metka.

Na ulici je, navodno, najpre došlo do prepirke dvojice poznanika, posle čega je A. P. pucao u pravcu komšije.

O mogućim motivima za sada se ne zna ništa, a komšije dve porodice kratko su rekli da se njih dvojica znaju od detinjstva da do sada nisu imali nikakvih svađa ni razmirica.

Novopazarac O.S. (60) kojeg je danas oko podneva vatrenim oružjem ranio njegov komšija A.P. (27) operisan je u Opštoj bolnici i trenutno je van životne opasnosti, saznaje radio Sto plus.

Do pucnjave je došlo zbog, kako nezvanično saznaje radio, prepirke oca A.P. i O.S. oko parking mesta u Prvomajskoj ulici posle čega je A.P. izvadio pištolj i ispalio hitac u pravcu O.S. pogodivši ga u predelu stomaka.

Povredjeni O.S. je privatnim automobilom prebačen u Opštu bolnicu gde je operisan nekoliko sati, posle čega je njegovo zdravstveno stanje stabilno. A.P. je posle napada pobegao, ali se oko 17.00 u pratnji advokata predao policiji.

Njemu je odredjen pritvor od 48 časova, a tereti se za pokušaj ubistva i nedozvoljeno nošenje oružja.

(Kurir.rs/Z.Š./Beta, Foto: Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track