Sahranjen hrabri otac Igor Živanović
Foto: Nebojša Mandić

Nesreća u Puli

Sahranjen hrabri otac Igor Živanović

Crna Hronika -

ŠIMANOVCI - Igor Živanović koji je nastradao 30. juna u Puli izvlačeći sina iz uzburkanog mora, sahranjen je danas na lokalnom groblju u Šimanovcima.

Na poslednji počinak hrabrog Igora ispratilo je oko 200 rođaka, prijatelja i kolega. Na sahrani se nije našao maleni Nikola, Igorov sin. Pogrebna kolona krenula je od porodične kuće Živanovića u čijem je dvorištu najpre održano opelo.

- Strašno, Bože, kakva tragedija - pričali su među sobom uznemireni poznanici.

foto: Nebojša Mandić

Ispred lokalne crkve sveštenik je još jednom očitao molitvu.

- Igore, gde ćeš, šta će sad naš Nikola - vrisnula je supruga Ana kada je kolona ušla na groblje, dok su je pridržavali roditelji nastradalog.

Dirljivim govorom od Živanovića se oprostio kolega sa posla.

- Bio je kompletan čovek, dobar, odan, posvećen poslu. Njegov iznenadni odlazak je ogroman gubitak za sve nas. Neka ti je večna slava dragi Igore - rekao je kolega.

foto: Nebojša Mandić

Sveštenik koji je održao opelo poželeo je porodici Živanović snagu da izdrže naredne dane.

- Ovo je nesreća za cele Šimanovce, a najviše za porodicu, malog Nikolu. Igora sam znao kao čoveka mirne naravi, koji je prema svima bio dobar. Kada se nesreće dogode nama, onda su nam drugačije i teže nego kada ih gledamo. Zato smo se u ovolikom broju i okupili da molitvama pošaljemo Igorovu dušu gore na nebo - ispričao je sveštenik.

J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja