KOMŠIJE OTKRILE DETALJE O ZLOČINU KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Ubice se niko ne seća, a deca su stalno bila istraumirana!
Foto: Printskrin/Facebook

KOMŠIJE OTKRILE DETALJE O ZLOČINU KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Ubice se niko ne seća, a deca su stalno bila istraumirana!

Crna Hronika -

Milana Lovrića (46) koji je juče popodne ubio suprugu Olgu, a zatim se sat i po posle ponoći ubio bacivši se po voz, niko u zgradi u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, gde je živeo sa porodicom, nije poznavao.

- Lovrići su se doselili ovde pre tri godine, kada je Olga bila u drugom stanju sa najmlađim sinom. Milana nismo ni viđali jer je on, kako sad čitamo u novinama bio dve godine u zatvoru, sve do 17. aprila. Zato ga ovde niko i ne zna - kažu komšije.

foto: Dragan Kadić

Kako dodaju, Olga je bila "jako fina žena".

- Bila je kulturna i posvećena deci - slažu se komšije.

Da je Milanovom nasilju bila izložena njegova supruga ali i deca, komšije kažu, da nisu znale. Međutim dodaju da su primećivali da su tri sina Milana i Olge prolazili kroz nešto loše.

foto: Privatna Arhiva

- Za decu se videlo da su pod traumom. Bili su veoma povučeni. Nikad se nisu družili sa ostalom decom. Slabo su čak i izlazili iz stana, samo da odu do prodavnice i prošetaju kuče - kažu komšije.

Lovrić je juče popodne, naočigled trojice sinova ubio suprugu Olgu i to na ulazu u zgradu Centra za socijalni rad na Novom Beogradu.

foto: Dragan Kadić

Milan je Olgu ubio udarcima kamenom, a nakon što je ona pala mrtva, on je pobegao iz zgrade. Policija se odmah dala u potragu za ubicem, međutim, njegovo telo pronađeno je posle ponoci, jer se Lovrić u 1.15 ujutru bacio pod voz kod Tošinog bunara na Novom Beogradu.

Nesrećna Olga je svog nasilnog muža prijavljivala više puta, a on je čak proveo dve godine u zatvoru jer je pretukao najstarijeg sina.

(Kurir.rs/B92/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track