HOROR U GRDELICI: Bivši direktor obljubio devojčicu (11) u Domu kulture
Foto: Shutterstock

UHAPŠEN J.M. IZ GRDELICE

HOROR U GRDELICI: Bivši direktor obljubio devojčicu (11) u Domu kulture

Crna Hronika -

Čitav incident je video radnik Doma kulture, prijavio ga roditeljima i upravi ove kulturne ustanove, a roditelji policiji

GRDELICA - Bivši direktor Doma kulture u Grdelici J. M. uhapšen je zbog sumnje da je u prostorijama te ustanove obljubio devojčicu (11), preneo je lokalni portal Jugmedija.

Portal prenosi da je sadašnji direktor Marko Trivunić šturo komentarisao čitav slučaj, ali je potvrdio da se to dogodilo. Prema nezvaničnim saznanjima, incident se dogodio u popodnevnim satima, kad su deca imala probu za predstavu na predstojećem Grdeličkom letu.

- Trebalo je da se iza zavese upali svetlo, a on se ponudio i otišao s devojčicom iza bine, skinuo joj majicu, poljubio je u grudi i rekao: „Neka ovo ostane naša mala tajna“ - ispričao je portalu blizak izvor.

Čitav incident je video radnik Doma kulture, prijavio ga roditeljima i upravi ove kulturne ustanove, a roditelji policiji. J. M. je smenjen s mesta direktora Doma kulture u ovoj varošici nakon što je pokušao da prekreči murale poznatog umetnika Joškina Šiljana.

Kurir / J. M.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track