ZAKLAO JE KADA MU JE REKLA DA GA OSTAVLJA: Dragana je tražila svoje stvari, a onda je počeo krvavi pir!

HOROR u Banatskom Karlovcu

ZAKLAO JE KADA MU JE REKLA DA GA OSTAVLJA: Dragana je tražila svoje stvari, a onda je počeo krvavi pir!

Crna Hronika -

Ratko Jovanović (52) ubio suprugu Draganu (44) pa sebe kad mu je saopštila da ne želi više da živi s njim

BANATSKI KARLOVAC - Supružnici Dragana (44) i Ratko Jovanović (52) sahranjeni su juče na istom groblju u Banatskom Karlovcu, ali u razmaku od nekoliko sati. Podsetimo, u subotu po podne Ratko je zbog ljubomore najpre izbo suprugu, pa potom sebi prerezao vrat u porodičnoj kući u ovom mestu.

Na večni počinak Ratka su ispratile ćerke i stotinak prijatelja i rođaka, a dva sata kasnije od njegove supruge su se oprostili i njeni roditelji.

Ćerkin rođendan

- Još uvek ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Ratko je bio miran i tih čovek, radili smo zajedno u Mesnoj industriji „Banat“. Sa suprugom nikad nije imao problema, sve dok nije otišla u Austriju da radi. Tada je, izgleda, postao ljubomoran - kaže prijatelj pokojnog Jovanovića.

On navodi da je Ratko duže vreme bio ćutljiv i nije pominjao da ima probleme u braku. Dragana je, prema rečima prijatelja, u četvrtak doputovala, a u petak su proslavili ćerkin rođendan.

- Pre nekoliko dana je pričao da Dragana dolazi iz inostranstva za ćerkin rođendan i da je okrečio njihovu sobu. Rođendan su proslavili, ali ona mu je poručila da ne želi da više budu zajedno i da nađe sebi nekoga, jer je ona, navodno, pronašla. Kad je prekjuče došla u kuću, on ju je odveo da joj pokaže tu sobu. Međutim, Dragana mu je rekla da je to ne zanima i da je došla po svoje stvari. Verovatno mu je tada pukao film - priča prijatelj Jovanovića.

Prvi rezultati istrage zločina nezapamćenog u Banatskom Karlovcu pokazali su da je motiv ubistva i samoubistva ljubomora.

Odmah sahranjeni

- On je suprugu nekoliko puta ubo u stomak i u leđa, a potom je sebi prerezao vrat. Uprkos hitnoj reakciji lekara, Dragana je umrla na putu do bolnice, a on je nasmrt iskrvario u kući. Inače, Jovanović ranije nije bio prijavljivan za porodično nasilje - navodi naš izvor.

Supružnici su sahranjeni nepuna 24 sata od zločina jer njihova tela nisu poslata na obdukciju.

- Rođaci su insistirali da se sve što pre obavi jer su veoma velike vrućine, a i običaj je takav da se ne čeka dugo posle smrti, već se sve završava narednog dana - dodao je naš sagovornik.

Jelena Ivić

Ostali bez ćerke Dragane

KOVČEG U RODITELJSKOJ KUĆI

Kovčeg sa telom Dragane Jovanović juče se nalazio u porodičnom domu njenih roditelja. Oni nisu otišli na sahranu zeta, ali nisu želeli ništa ni da komentarišu, potreseni iznenadnom smrću ćerke.

- Ne znamo šta se dogodilo - kratko je rekao Draganin otac, koji je ispred kuće primao saučešće.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Sestra ubijene Maje Đorđević: Ubica bez maksimalne kazne?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track