NAKON JEZIVOG ZLOČINA ISPLIVALE MRAČNE TAJNE ZAJEČARSKE PORODICE: Sin silovao i izujedao devojku, njegov otac ubio cimera, a deda pregazio čoveka!
Foto: Printscreen/Facebook

Meštani Grljana uvereni da porodicu prati neko zlo

NAKON JEZIVOG ZLOČINA ISPLIVALE MRAČNE TAJNE ZAJEČARSKE PORODICE: Sin silovao i izujedao devojku, njegov otac ubio cimera, a deda pregazio čoveka!

Crna Hronika -

Brutalno nasilje u kome je Lazar L. (20) osumnjičen da je silovao, pretukao i izujedao po celom telu svoju komšinicu A. L. (19) potreslo je čitav Zaječar i okolinu.

Lazar je uhapšen, saslušan i predat Tužilaštvu, koje mu je odredilo pritvor do 30 dana.

U Grljanu, mestu stravičnog iživljavanja, svi su šokirani. Najviše, kažu meštani, zato što je osumnjičen da je navodno silovao devojku za koju oni kažu da je u vezi sa njegovim bratom.

"Tu porodicu prati neko zlo. Njegov otac Branislav, kada je Lazar bio još mali, pre 16 godina, u Beogradu je udarcem pesnicom ubio cimera Marija Mavrinca. Odrobijao je deset godina, a sada je, koliko znamo, u Rusiji, navodno tamo radi. Šta radi ne znamo", kažu meštani ovog zaječarskog sela.

Prema njihovim rečima, Lazarov otac Branislav je te 2001. godine, posle ubistva cimera, uredno prijavio njegov nestanak. Čak se pravio i da ga traži, a kad je leš počeo da zaudara isprelamao ga je i spakovao u kutiju, te ga gradskim prevozom i autostopom odneo do Beškog mosta i bacio u reku. Leš Marija Mavrinca nikada nije pronađen.

Lazar, napominju, ima i brata, a posle hapšenja oca, njihova majka je otišla negde u okolinu Velike Plane, tamo se udala i iz tog braka ima ćerku. Brat je, navodno, pohađao školu u Ćupriji i njega su mnogo češće viđali u selu nego Lazara.

"Ovoga malog nismo baš nešto viđali u selu. Da li je bio u Zaječaru ili, možda, čak i kod oca u Rusiji, ne znamo. Pre nekoliko godina njegov deda je u Zaječaru zgazio čoveka, a ovaj nesrećnik je umro od zadobijenih povreda. Pričalo se da je upravo Lazar vozio kola, ali da je deda preuzeo krivicu da dečak ne bi odgovarao.

"Deda je i osuđen, ali, po svemu sudeći, ta njegova žrtva nije urodila plodom jer se mladić nije opametio i počeo normalnije da se ponaša. Šta mu je ta devojka zgrešila da je mučki napadne, siluje i tako joj uništi život", pitali su se u neverici meštani Grljana.

(Kurir.rs/Blic/A.Ž.Adžić/Foto: Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK! OVO JE DOKAZ VUČIĆEVE CENZURE: Radnica na trafici priznala da su joj NAREDILI da sakrije Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track