KRVAVI OBRAČUN U NIŠKOM NASELJU: Marko (33) ubijen u tuči kod kafane Bolji život
Foto: D.K.

nOŽ SEVNUO ZBOG LJUBOMORE

KRVAVI OBRAČUN U NIŠKOM NASELJU: Marko (33) ubijen u tuči kod kafane Bolji život

Crna Hronika -

Jezivo Marko S. (33) iz Niša poginuo u žestokom sukobu dve grupe mladića posle svađe zbog devojke, teško povređen Dalibor N. (37), uhapšeno troje učesnika tuče

NIŠ - Marko S. (33) iz Niša ubijen je u noći između subote i nedelje u naselju Gabrovačka Reka, u blizini kafane „Bolji život“, najverovatnije posle svađe zbog jedne devojke.

Stamenković je nasmrt izboden nožem u tuči u kojoj je učestvovalo nekoliko osoba, dok je Dalibor N. (37) zadobio teške povrede, takođe nanesene oštrim predmetom.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanja u tuči sa smrtnim ishodom, privedeni su M. M. (30), B. M. (23) i M. S. (31) i po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Pronađen nož

Markovo telo pronađeno je u 2.40 sati na raskrsnici Gabrovačkog puta i Ulice Ljubomira Nikolića, dok je Dalibor zatečen malo dalje, jer je pokušao da pobegne sa mesta obračuna.

- U sukobu su učestvovali Marko sa svojim prijateljima M. M., B. M. i M. S. protiv Dalibora. Nesporno je to što je tokom tuče upotrebljen nož, koji je i pronađen, ali analiza tragova će pokazati ko ga je koristio. Zasad sve ukazuje na to da je Dalibor ubo Marka, a ko je njega izbo, pokazaće istraga - kažu naši sagovornici.

Rodbina stradalog mladića za njegovu smrt saznala je juče oko 11 sati.

- Marko je bio oženjen, otac dvoje male dece. Nije bio zaposlen. Kako nam je rekla njegova supruga, preksinoć je izašao s društvom, a kući je trebalo da se vrati do jedan sat iza ponoći. Kako ga nije bilo, snaja ga je pozivala telefonom, ali nije uspela da se čuje s njim - kazala je Markova sestra Marija Nikić i naglasila da niko od familije ne poznaje Dalibora N., za koga se pretpostavlja da je potegao nož tokom sukoba.

foto: D.K.

Nasmrt iskrvario

Dalibor N. zbrinut je na Klinici za grudnu hirurgiju niškog Kliničkog centra.

- Pacijent je zadobio ubod u zid grudnog koša sa desne strane, bez povrede plućne maramice. Ima i tri posekotine na temenom delu glave, jednu u predelu potiljka, kao i po levom kažiprstu - saopštio je Jovica Petrović, dežurni grudni hirurg.

Pred vratima sobe u kojoj je Dalibor zbrinut juče je dežurao policajac. Kako smo saznali, njega je juče pokušala da poseti supruga, ali nije joj bilo dozvoljeno da uđe u sobu u interesu istrage.

Telo preminulog prebačeno je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Prema nezvaničnim informacijama, on je zadobio duboku posekotinu nožem po vratu, zbog koje je iskrvario.

Nož sevnuo zbog ljubomore zabavljala se sa obojicom? Komentarišući motiv krvavog sukoba, naš izvor objašnjava da ima indicija da je nož sevnuo zbog ljubomore.

- Sve ukazuje na to da su se momci posvađali, a zatim potukli zbog zajedničke devojke. Naime, ima indicija da se ona zabavljala najpre s jednim, a zatim s drugim, što joj bivši nije oprostio. U sukob su umešali i svoje prijatelje, pa je tuča izmakla kontroli - kažu naši izvori.

(Tekst i foto: D. Kocić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track