POLICIJA NA TRAGU UBICI IZ BARA: Biciklista pred ženom i decom likvidirao Igora Mitrovića?!
Foto: Vijesti

POLICIJA OBJAVILA SLIKU UBICE

POLICIJA NA TRAGU UBICI IZ BARA: Biciklista pred ženom i decom likvidirao Igora Mitrovića?!

Crna Hronika -

Deset dana nakon ubistva, policija je objavila fotografiju muškarca na biciklu za koga se veruje da je ubica. Njega su snimile nadzorne kamere postavljene blizu Mitrovićeve kuće

PODGORICA - Crnogorska policija na tragu je ubicama Igora Mitrovića, koji je pred ženom i decom likvidiran u naselju Šušanj u Baru.

Deset dana nakon ubistva, policija je objavila fotografiju muškarca na biciklu za koga se veruje da je ubica. Njega su snimile nadzorne kamere postavljene blizu Mitrovićeve kuće.

Mitrović je ubijen kad je zaustavio automobil da bi se uključio na magistralni put. Atentator mu je iz neposredne blizine, dok je sedeo, ispalio dva metka u glavu i jedan u vrat, pišu podgoričke Vijesti.

- Preduzimamo sve mere i radnje i prvi put, kad je profesionalno i organizovano ubistvo u pitanju, imamo mnogo materijala i pravac za rad. Može se očekivati identifikacija ubice i njegovo hapšenje - rekao je za crnogorske medije izvor upućen u istragu.

Ubijeni Mitrović u policiji je registrovan pre više od deceniju i po, kao učesnik nekoliko fizičkih obračuna. Supruga ubijenog Ivana saopštila je nekoliko dana posle ubistva da je neistina da se njen suprug bavio trgovinom droge, kako su tvrdili neki mediji. Ona je tada kazala da on nije plovio skoro devet godina i da je sve vreme živeo i radio u Baru.

Kurir / J. I.

Foto: Vijesti

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Kuma Saleta Mutavog u vrhu policije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track