PROVALNICI ODNELI BOGAT PLEN: Opljačkan stan bivšeg ambasadora u Pekingu Slobodana Unkovića
Foto: Printscreen YouTube

PROVALNICI ODNELI BOGAT PLEN: Opljačkan stan bivšeg ambasadora u Pekingu Slobodana Unkovića

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nepoznati lopovi obili su stan bivšeg srpskog ambasadora u Kini Slobodana Unkovića i ukrali nešto više od 5.000 evra. U Unkovićev stan, koji se nalazi na Vračaru, lopovi su, ušli kroz terasu.

- Razvalili su vrata terase i ušli u stan, i to nakon što je Unković izašao iz zgrade, što ukazuje da je krađa bila tipovana - pretpostavljaju inspektori.

Kako je utvrđeno, lopovi su ukrali Unkovićevu ušteđevinu od 5.000 evra, kao i 30.000 dinara i nešto dolara. Ostale dragocenosti u stanu ostale su netaknute.

Po povratku u stan, Unković je zatekao razvaljena vrata, zbog čega je odmah posumnjao na pljačku, a zatim je pregledao mesto gde je držao sakriven novac, koga više nije bilo.

Bivši ambasador je odmah slučaj prijavio beogradskoj policiji, koja je obavila uviđaj. Sa kvake razvaljenih vrata i sa još nekoliko površina policija je uzela otiske prstiju i DNK tragove, koji su odneti na analizu.

Unković je bio prvi predsednik Skupštine Srbije u višestranačkom sazivu 1991. godine, potom ministar i potpredsednik Vlade, a zatim ambasador Srbije u Kini. Danas je na funkciji dekana Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment na "Singidunumu".

(Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Neviđena pljačka! Evo gde je završilo 7.000.000 evra građana Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track