OSUMNJIČENA ZADRŽANA U SRBIJI: Turkinja u hotelu, rođaci brinu o njoj
Foto: Youtube/Printscreen

SUDAR

OSUMNJIČENA ZADRŽANA U SRBIJI: Turkinja u hotelu, rođaci brinu o njoj

Crna Hronika -

BEOGRAD - Dilek se oseća veoma loše i nije u stanju da razgovara. Mi smo došli u Srbiju da bismo ostali s njom i bićemo tu koliko je potrebno. Verujte nam, ni sami ne znamo šta se tačno dogodilo, rekli su za Kurir rođaci Dilek Gursoj (27), koja se sumnjiči da je u nedelju izazvala saobraćajku na auto-putu.

Podsetimo, u teškoj nesreći nastradala je njena majka Hava Gursoj (47), a otac je povređen, kao i još nekoliko osoba.

- Dilekino stanje nije najstabilnije i ne želimo da je ostavimo samu. Veoma smo zahvalni ambasadi, konzulatu, srpskim bolnicama i svim institucijama. Svi su se veoma lepo poneli prema nama i čine sve da nam olakšaju ove teške dane - rekli su rođaci koji su smešteni u istom hotelu kao i Dilek.

Ona je posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu puštena da se brani sa slobode, ali joj je do okončanja postupka zabranjeno da napušta Beograd.

- Devojka je teško podnela nesreću u kojoj joj je stradala majka. Ona krivi sebe, a ispričala je da su je tokom vožnje zaslepila svetla kamiona koji je dolazio iz drugog smera. Veoma se uplašila, zbog čega je izgubila kontrolu nad automobilom i izazvala sudar - rekao je ranije naš izvor upućen u istragu.

Kurir / J. I.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track