OTAC JEDNOG OD STRADALIH U SUDARU: Krenuli da poprave mobilni i poginuli

ZLA KOB

OTAC JEDNOG OD STRADALIH U SUDARU: Krenuli da poprave mobilni i poginuli

Crna Hronika -

ALIBUNAR - Moj sin Vladimir bio je te kobne noći kod kuće kada se iznenada spremio i rekao: „Tata, idem ja“. Bilo je oko 22.45, dvadeset minuta kasnije je nastradao.

Ovim rečima opisuje tragediju Dragan Topić iz Banatskog Novog Sela, otac Vladimira (37), koji je poginuo u noći između četvrtka i petka. Pored njega, stradali su i Dragan Mladen (44) i Danijela Čolović (42). Tragedija se dogodila kada je džip u kome su bili njih troje udario u bager. Od siline udarca bager se prevrnuo i u njemu su povređeni vozač Dejan Maslovarić (38) i njegov desetogodišnji sin.

Otac nastradalog Topića dodaje da je Vladimir kobne večeri otišao do centra motorom i da je tamo sreo Mladena i Čolovićevu.

- Rekli su mi da je Draganu crkao ekran na telefonu i da je Vladimir trebalo da ode s njima do majstora koji živi u Vladimirovcu. Ne znam kako je došlo do nesreće, ali sam čuo da bager nije imao rotaciono svetlo - priča nesrećni otac.

Tašta bageriste Dejana Maslovarića kaže da je na bageru bila rotacija.

- Žao mi je ljudi koji su nastradali. Tragedija je to velika, ali verujem da Dejan nije kriv - rekla je žena i dodala da joj je zet još uvek u bolnici, kao i njegov sin, i da ih ćerka posećuje.

J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track