DRŽAVLJANIN SRBIJE KRAO U CRNOJ GORI: Kraljevčanin pelješio turiste na Slovenskoj plaži u Budvi!
Foto: Shutterstock

NAPRAVILI MU ZASEDU

DRŽAVLJANIN SRBIJE KRAO U CRNOJ GORI: Kraljevčanin pelješio turiste na Slovenskoj plaži u Budvi!

Crna Hronika -

BUDVA - Radovan M. (56) iz Kraljeva uhapšen je u Budvi nakon što mu je policija napravila zasedu zbog sumnje da je počinio više krađa na Slovenskoj plaži u tom gradu, pišu crnogorski mediji.

Kako prenosi tamošnja štampa, budvanskoj policiji su u više navrata prijavljivane krađe na Slovenskoj plaži, a pokradeni turisti su ispričali da sumnjaju da je počinilac stariji čovek.

- Turisti i meštani koji se kupaju na popularnoj plaži prijavljivali su da im nestaju telefoni, novčanici, novac, nakit i druge sitnice koje su ostavljali ispod suncobrana dok se kupaju u moru. Inspektori su nakon nekoliko sličnih prijava odlučili da kradljivcu naprave zasedu, pa je tako osumnjičeni uhvaćen na delu - dok je pokušavao da opelješi još jednog kupača - prenose crnogorski mediji i dodaju da policija ima dokaze da je ovaj državljanin Srbije izvršio tri krađe.

- Na teret mu se stavlja krivično delo teške krađe u produženom trajanju. Pretresom stana u kom je boravio Kraljevčanin, koji je u Budvu došao na letovanje, pronađen je deo ukradenih stvari, koje su vraćene vlasnicima - pišu mediji.

Inače, tokom protekla dva meseca budvanski inspektori su uhapsili šest državljana Srbije i Bosne i Hercegovine koji su došli na letovanje, a krali su na plažama i u apartmanima.

M. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track