Brutalno silovao devojčicu a nije uhapšen

Silovanje

Brutalno silovao devojčicu a nije uhapšen

Crna Hronika -
Kada su krenuli kući, mladić je vozilom skrenuo sa glavnog puta i brutalno silovao devojčicu i teško je povredio

SPLIT – Dvadestdvogodišnji mladić brutalno je silovao šesnaestogodišnju devojku, a policija ga je uhapsila posle nekoliko sati i posleistrage pustila, dok je nesrećna devojka operisana i nalazi se u veoma teškom stanju

Kako javlja hrvatski portal 24.sata.hr devojka i mladić susreli su se u jednom kafiću u petak uveče. Iako se znaju odranije ništa nije ukazivalo na silovanje.

Mladić joj je uljudno ponudio prevoz do kuće što je ona prihvatila, ali kada su krenuli kući, mladić je vozilom skrenuo sa glavnog puta i brutalno silovao devojčicu i teško je povredio.

Devojka je uspela da dođe do kuće gde je rekla roditeljima da je silovana koji su i pozvali policiju.

Devojka je hitno operisana posle pronlaska i nalazi se u teškom stanju, dok je silovatelj posle nekoliko časova potrage uhapšen, a u vozilu otkriveni brojni tragovi silovanja.

Splitska policija za 24sata.hr kažu da o slučaju ne mogu govoriti zbog zaštite maloletnice.

Kako hrvatski mediji tvrde osumnjičeni silovatelj je ispitan i pušten, a u svom iskazu tvrdi da nije bilo nikave prisle i da je seks bio doborovoljan.

Državno tužilaštvo nije predložilo pritvor nego meru opreza, pa se tako ne sme približavati maloletnici niti s njom komunicirati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track