(VIDEO, FOTO) OVO JE GLUMICA KOJA JE JUTROS RANJENA NA DEDINJU: Ivanu znate iz Montevidea, Sinđelića, Kursadžija...
Foto: Facebook Printscreen

Tragedija na Dedinju

(VIDEO, FOTO) OVO JE GLUMICA KOJA JE JUTROS RANJENA NA DEDINJU: Ivanu znate iz Montevidea, Sinđelića, Kursadžija...

Crna Hronika -

BEOGRAD - Mlada beogradska glumica poreklom iz Doboja u Bosni Ivana Panzalović (30) ranjena je jutros na Dedinju kada je u nju pucao beogradski estetski hirug S. C. (59) sa VMA, s kojim je živela zajedno jer su bili u vezi.

Najveći deo starije srpske televizijske publike zna je po ulozi u zabavnom TV serijalu "Kursadžije", u kojem je glumila nevaljalu profesorku.

Međutim, Ivana iza sebe ima i niz ozbiljnijih uloga poput one u popularnom filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video"...

foto: Daily Motion Printscreen

... kao i u porodičnim TV serijalima "Sinđelići" i "Folk".

foto: Youtube Printscreen

Ivana je glumila i ostvarenju "Dodir" (The Touch 2012), u kojem glumi i poznata srpska glumica Ana Sofenović.

Prema prvim i neproverenim informacijama, Ivana i estetski hirurg sa VMA navodno su se verili početkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila.

Posle pucnjave u kojoj joj je metkom okrznuto čelo, hirurg koji je pucao u nju izvršio je samoubistvo. Pucnjavi je, kako tvrde komšije, prethodila svađa.

Lekar (59), koji je pucao u nju, na svom Fejsbuk profilu je pre tačno mesec dana, na sam dan njihove veridbe, napisao da je ona "žena njegovih snova", da je posebna, kao i da je "možda i luda, ali čarobna".

(Kurir.rs/EPK/Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO) PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA: Pucnjavi prethodila žestoka svađa Ivane i Srđana, letele čaše, tanjiri, čak i ventilator

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track