SRBIJA ĆE ZANEMETI: Nikad objavljene informacije o UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Ljiljana Stanišić ekskluzivno u emisiji DSNL na KURIR TV, PETAK 21 SAT!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

EMISIJA "DA SE NE LAŽEMO" UBISTVO KOJE JE POTRESLO SRBIJU

SRBIJA ĆE ZANEMETI: Nikad objavljene informacije o UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Ljiljana Stanišić ekskluzivno u emisiji DSNL na KURIR TV, PETAK 21 SAT!

Crna Hronika -

Detalji koji će tek šokirati Srbiju, u emisiji "Da se ne lažemo" kod Ratka Femića koja će se emitovati u petak na Kurirovom portalu od 21 čas

Novinarka Kurira Ljiljana Stanišić, pre svih je došla do saznanja da je pevačica Jelena Marjanović nestala 2. aprila 2016. godine. Informaciju je istog dana prenela jedna od najuticajnijih advokata u Srbiji Zora Dobričanin, sa kojom je Ljiljana baš taj dan sedela u restoranu.

Ubrzo svi mediji u Srbiji preuzimaju Ljiljaninu vest sa Kurirovog portala koja narednih sedamnaest meseci postala javna tema broj jedan u našoj zemlji, ali i u regionu.

Posle hapšenja Zorana Marjanović, muža ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović, Srbija se opet digla na noge.

Detalji koji će tek šokirati Srbiju, a koji još uvek nisu obelodanjeni, izneće naša novinarka koja je mesecima danonoćno istraživala o ovom ubistvu. Srpska Ejpril O Nil gostovaće u emisiji "Da se ne lažemo" kod Ratka Femića koja će se emitovati u petak na Kurirovom portalu od 21 čas. O ovom svirepom ubistvu govoriće i direktor Centra za forenzicka istraživanja Nenad Šipka kao i advokat Slobodan Milosavljević.

Budite uz Kurir.rs, gledajte UŽIVO u petak od 21 sat.

Ljiljana Stanišić, foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track