(KURIR TV) SVE O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Pevačica ubijena dan pre prijave nestanka!
Foto: Printscreen

detalji drame

(KURIR TV) SVE O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Pevačica ubijena dan pre prijave nestanka!

Crna Hronika -

Ubistvo Jelena Marjanović još uvek nije razrešeno, a svakodnevno u javnost izlaze novi šokantni detalji o ovom slučaju koji ne prestaje da potresa srpsku javnost.

foto: Printscreen

Odgovore na mnoga pitanja naši čitaoci mogu dobiti večeras u emisiji “Da se ne lažemo”, autora Ratka Femića, koja će biti emitovana večeras u 21 sat na internet stranici www.kurir.rs, fb stranici Kurira i našem YouTube kanalu.

foto: Printscreen

Gosti emisije su bili Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, advokat Nebojša Milosavljević i novinarka Kurira Ljiljana Stanišić.

Šipka i Milosavljević su se složili da je ubistvo pevačice Jelene Marjanović dobro isplanirano.

“Jelena je poslednji put viđena živa u petak 1.aprila u 17.30. Posle tog vremena niko od najbližih prijatelja i rodbine nije kontaktirao sa njom. To znači da je njeno ubistvo moglo biti s petka na subotu ili sa subote na nedelju”, tvrdi Šipka.

On objašnjava i zašto su forenzičari isključili drugi dan.

- Zašto smo isključili drugi dan? Zbog toksikološkog nalaza i nepostojanja rana vezivanja na rukama. Ako je ona oteta sa nasipa u 15.30 ili 16.00 a bačena sutradan. Pa koji počinilac krivičnog dela bi se vratio i nosio leš na nasip kada zna da tamo stotinu ljudi na nasipu - objašnjava Šipka.

Advokat Milosavljević smatra da motiv ubistva mlade pevačice sigurno nije koristoljublje, već nešto iz sfere ljudske patologije.

- To može da bude ljubomora - rekao je Milosavljević.

Ljiljana Stanišić je prva od novinara ušla u kuću Marjanovića i uradila intervju sa Zoranom.

- Od samog početka sam videla da tu nisu čista posla. Odmah posle sahrane Zoran me je zvao da uradimo intervju, prepričava svoja iskustva novinarka Stanišić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track